Egy szakszervezet is megszólalt a Rockstar döntésével kapcsolatban

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 29.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar visszarendelte a fejlesztőket az irodába. A szakszervezet elítéli a stúdió döntését, tagokat idézve állítja, hogy a döntés előtt nem konzultáltak a dolgozókkal, valamint emlékezteti a stúdiót: korábban nem ezt ígérték.

Az IWGB (Independent Workers’ Union Great Britain – Független Munkások Szakszervezete Nagy-Britannia) hivatalos közleményt bocsátott ki a Rockstar döntésére reagálva, miszerint áprilistól kötelezővé teszik a heti öt nap irodai munkát.

A stúdió korábbi szivárgásokra és a produktivitás csökkenésére hivatkozva hozta meg a döntését, állításuk szerint erre szükség van annak érdekében, hogy a 2025-re tervezett GTA VI megfelelő minőségben, csúszás nélkül jelenhessen meg.

A szakszervezet kiemeli, hogy ez lényegében a Rockstar korábbi filozófiájának ellentéte, hiszen korábban azt ígérték, hogy marad a flexibilis munkavégzés. Hozzáteszik, hogy tetézi a problémát, hogy a vezetők nem hajlandók szóba állni a dolgozókkal. A nyilatkozatban név nélkül idéznek fejlesztőket, egyikük elmondta, hogy a döntésről nem kérdezték meg őket.

3.
3.
KopyAti
Be kell menni dolgozni? Besz@rás!
2.
2.
Obi Wan Kenobi
Micsoda tökéletes példa a kimagasló magyar mentalitásról. De szeretek itt élni. De szeretem a magyarokat. Előre megyünk, nem hátra.

Okos vagy.
1.
1.
hedzsooo
Fel is mondhatnak ha nem felel meg a munkaltatojuk altali hihetetlen munka kovetelmenyek, korulmenyek, amiket ugye nyalvan a munkaltato megvaltoztathat (jelen esetben a RS) ha ugy erzi az az uzlete szempontjabol elonyosebb iranyzat a tovabbi munkalatokhoz. Oruljenek, h oket nem leepiteni akarjak meg, ahogyan manapsag ugye eleg sok helyen megesik, nem csak a videojatek iparban ugye. Meg a bolcsiben/oviban Pistiket (+ mellette a teszem az 50 masik gyereket) sem kerdezik meg hogy akar jataszani meg inkabb piheno idoben, v. hogy ma jo lesz-e ebedre a rakott krumpli...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...