Tömve van vérrel és zsigerekkel a The Outlast Trials launch trailere

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 4.
  • Videó
Link másolása
Nem ígérünk könnyű uzsonnázást, ha megtekinted a The Outlast Trials megjelenését ünneplő előzetest. A kooperatív borzongásra kihegyezett horrorjáték holnap kerül a boltokba, és bizony belsőségekből nincs hiány benne.

A PC-sek nyilván előnyben vannak, hiszen a Steam Early Access kínálatában már 2023 óta elérhető a The Outlast Trials, ám a konzolosok csak holnaptól kóstolhatnak be a többjátékos borzongásba. Az biztos, hogy Red Barrels csapata alaposan rágyúrt a premierre, egy több mint 5 perces előzetest rittyentettek össze, amely hű lenyomatot ad a játék kísérteties hangulatára, és persze a testnedvekből sem lesz hiány.

Szóval, csak óvatosan a megtekintéssel! Az 1.0-ás verzió egyébként holnap, azaz március 5-én élesedik a Steamen, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön. Jelenleg 30 euróért ruházhatsz be rá, de holnaptól ez az ár emelkedni fog, konzolon például 40 zöldhasú a beugró.

Ahelyett, hogy egyedül esnénk csapdába a Murkoff Corporation szörnyeitől, itt csapatban harcolhatunk a túlélésért. Ha a stúdió tudta volna, hogy hat évbe telik összerakni az első multis játékukat, akkor először az Outlast 3-at csinálták volna meg, de nagyon elégedettek a végeredménnyel. És most már jöhet a számozott harmadik rész!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...