Még idén boltokba kerül a Mass Effect-társasjáték

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 4.
  • Hír
Link másolása
A kooperatív élményekre koncentráló Mass Effect: The Board Game - Priority: Hagalaz-ban Shepard kapitány és csapata egy lezuhant kutatóhajó keresésére indul, mielőtt egy hatalmas vihar elpusztítaná azt. A társasjáték 2024-ben várható.

Nem vagyunk meglepődve túlzottan, hiszen az elmúlt évek során számos videojáték költözött a képernyőkről az asztalra, gondolunk csak a Dark Souls, az Assassin's Creed és a Kingdom Hearts társasjátékra. A BioWare sci-fi szerepjátéka sem ismeretlen ezen a fronton, például a Rizikó is rendelkezik egy Mass Effect-változattal, ám most egy teljesen egyedi próbálkozással van dolgunk.

Az Asmodee játéka Shepard parancsnokra és legénységére koncentrál. A Mass Effect: The Board Game - Priority: Hagalazba legfeljebb négy játékos csatlakozhat, akik egy szerteágazó kampányt ülhetnek végig, amely a Mass Effect 3 eseményei után játszódnak.

Shepardöt és csapatatát Hagalazba küldik, ahol a Cerberus tulajdonát képező lezuhant kutatóhajót kell kivizsgálniuk, ám az idő sürgeti őket, hiszen borzalmas vihar közeleg. Nem beszélve a fedélzeten rejtőző borzalmakról sem!

A játékosok hat különböző karakter közül választhatnak: Garrus, Liara, Tali, Wrex és Shepard női és férfi változata egyaránt a csomag részét képezi 32 mm magas műanyag figuraként. Minden karakternek egyedi képességei és támadásai lesznek, felszerelésüket testreszabhatjuk a küldetés során. Az opcionális hűségküldetések pedig még tovább csiszolják a hősöket.

A kiadásért a Modiphius Entertainment felel, amely korábban a The Elder Scrolls V: Skyrim - The Adventure Game-t és a Fallout: The Roleplaying Game-t is piacra dobta. A játékot Calvin Wong és Eric Lang tervezte, utóbbi nevéhez a Marvel United és a Bloodborne: The Board Game fűződik.

A Mass Effect: The Board Game - Priority: Hagalaz 2024 folyamán kerül a játékboltokba, sajnos még nem tudjuk közelebbről megcsodálni, egyedül a dobozkép nyilvános.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...