Új, nem számozott Titanfall-játék lehet készülőben

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 5.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a Respawn egy kisebb csapata dolgozik a játékon, ami úgy fog kapcsolódni a már meglévő két játék univerzumához, hogy közben nem lesz számozott folytatás, így nem a Titanfall 3 feltámasztásáról van szó.

Az igen népszerű Titanfall 2 után a Respawn parkoló pályára tette a meches lövöldét, és a harmadik rész kárára inkább ráállták az Apex Legends fejlesztésére. Ettől függetlenül igen sekély sírba temették csak el a franchise-t, egy szeptemberi patch note-ban is érdekes utalásokat tettek a sorozat jövőjét illetően.

Bár arra számítani lehetett, hogy valami készülőben van a Respawn háza táján, konkrétumokat egyelőre csak bennfentesek révén tudhatunk a készülő projektről. Ilyen "forrás" Jeff Grubb is, aki podcastjének legutóbbi adásában beszélt arról, hogy a rebesgetett új Titanfall ugyanabban a világban játszódik majd, mint az első két rész (illetve az Apex Legends), azonban nem a Titanfall 3-ról van szó. A játékon a Respawn egy kisebb csapata dolgozik egyelőre, az első két rész rendezőjének, Steve Fukudának a vezetésével. Az információk alapján egyelőre egy spinoff képe rajzolódik ki, kérdés persze, hogy a EA legutóbbi leépítési hulláma mennyiben érintette a játék fejlesztését.

1.
1.
Br1sk
fogadjunk hogy olyan lesz mint a mighty doom.
ha esetleg normális lesz (de akkor mért nem titanfall 3) annak nagyon orülnék a star wars fps offolása után legalább kis vigasz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...