Megérkezett a Fallout TV-sorozat új előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Lucy, a Dweller-óvóhely bájos túlélője a Los Angeles-i nukleáris pusztaságban próbál helytállni a Fallout TV-széria legújabb trailerében. Számos elem ismerős lesz a rajongóknak - és csak bő egy hónapot kell várni a teljes évadra!

Akárhogy is nézzünk és akárhányszor is bökünk a lejátszás-gombra, az Amazon Fallout TV-sorozata minden alkalommal ígéretesnek tűnik. A legújabb látnivaló az egyik főszereplőre, Lucy-re koncentrál, aki a Vault Dwellerből mászik elő a Los Angeles-i sivatagba, ahol feltűnnek ghoulok és a Brotherhood of Steel tagjai, csupa olyan figura, amitől könny szökik az egyszeri rajongó szemébe.

A gyártó megerősítette, hogy az első évadot nem heti bontásban, hanem egyszerre kapjuk meg április 11-én, tehát egy nappal korábban a bejelentett időpontnál. Mind a nyolc epizódot ledarálhatjuk egyszerre az Amazon Prime-on.

1.
1.
hedzsooo
Low-budget vagy sem (amugy annyira nem), nekem az eddigi elozetesei tetszenek, + az is hogy 1ben adjak majd ki. A foszereplo szineszekkel sem lesz gond, eselyes. Hogy az egesz show milyenre kerekedik ki, azt meg majd meg ugye meglatjuk. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...