Jól halad a Final Fantasy XVI PC-s portjának fejlesztése

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 11.
  • Hír
Link másolása
Bár a megjelenés kapcsán még hozzávetőleges időablakot sem mertek megadni a készítők, elmondásuk szerint jól haladnak, igaz, senki se számítson visszafogott gépigényre!

Elég egyértelmű, hogy a PlayStation-exkluzív játékoknak jót tesz a PC-s megjelenés, ha pedig az egyidőben történik a konzolos rajttal, ahogy a Helldivers 2 esetében is láthattuk, akkor igencsak komoly sikert hozhat össze a Sony. A később megjelenő portok listáját gyarapítja majd a Square Enix tavalyi játéka, a Final Fantasy XVI is.

A sorozat rendezője és a Final Fantasy XVI DLC-jének rendezője a Gameinformernek árultak el részleteket az ikonikus frencsájz utolsó darabjának PC-re való átültetéséről, és bár konkrétumokat nem említettek, azt azért elárulták, hogy nagyon jól haladnak, és lényegében az optimalizáció végső stádiumában járnak.

A megjelenés előtt PC-n is elérhető lesz majd egy demó, vélhetően ugyanaz, mint ami PlayStation 5-ön is. Viszont optimalizáció ide vagy oda, Yoshida szerint jobb, ha a PC-s játékosok egy relatíve magas rendszerkövetelményre készülnek majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...