Újabb fejes távozott a Battlefield fejlesztőcsapatából

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 12.
  • Hír
Link másolása
A múlt hónapban Marcus Lehto hagyta ott az egyébként később bezárt Ridgeline Gamest, most pedig Craig Morrison, a projekt egyik kreatív igazgatója távozott a Battlefield következő részén dolgozó csapatból.

Az Insider Gaming szúrta ki, hogy Craig Morrison LinkedIn oldala szerint otthagyta a franchise fejlesztését és 2024 februárjában csatlakozott a Blue Scarab Entertainmenthez. Morrisson 2022 decemberében érkezett a Battlefield fejlesztői csapatába, “Mr. Battlefield” Lars Gustavsson váltotta (aki onnan kapta a becenevét, hogy 4 Battlefield-játékon is dolgozott).

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy február végén távozott Marcus Lehto a Ridgeline Games vezetője, pár nappal később pedig kiderült, hogy az EA közel 700 embertől válik meg és bezárja a stúdiót. Morrison tehát már a második kreatív igazgató, aki távozik a projekttől.

Ez általában akkor történik, ha a projekt a vége felé közelít, azonban egyelőre sok mindent nem tudunk az új Battlefield-játékról. Úgy tűnik, hogy valószínűleg visszatér a rombolható környezet, amit szeretnének nagyon igényesre megcsinálni, illetve lehet, hogy lesz benne battle royale.

Lehto távozásáról az EA azt mondta, hogy személyes okok miatt döntött úgy, hogy ott hagyja a projektet, Craig Morrison távozásáról egyelőre nem nyilatkozott a vállalat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...