Már elérhető az Epic Game Store új ingyenes játéka

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 14.
  • Hír
Link másolása
A Deus Ex: Mankind Divided egy héten át adható hozzá a könyvtárunkhoz egy pszichológiai játékkal együtt. Kiderültek a jövő heti játékok is, szintén egy páros ajánlatot kapunk.

Ahogy arról már a múlt héten is tudni lehetett, az Epic Game Store legújabb ingyen játéka nem más, mint a Deus Ex: Mankind Divided lesz, ami a reboot duológia második része. Adam Jensen mint az augmentált nyomozó újra visszatér, hogy egy újabb rejtély után nyomozzon egy technológiai szegregáció sújtotta világban. A játékot itt tudjátok majd behúzni.

Egy kisebb címet is kapunk ajándékba, a The Bridge című, önkeresésről szóló puzzle játékot. Ahogy az lenni szokott, már azt is tudjuk, hogy mit kapunk a jövő héten. Egyrészt dörzsölhetik a tenyerüket a pecások, mivel a Call of the Wild: The Angler című horgászjátékot húzhatjuk majd be, másrészt a képregényrajongóknak az Invincible Presents: Atom Eve-vel kedveskedik az Epic Game Store.

12.
12.
Doomsayer
#10: Ugyan úgy vagyok, mint te és ugyan úgy nem értem ezt a hőzöngést, mint te... Nem napi szinten, de sokszor használom az Epic-et és vettem is már rá több játékot, amik kitűnően futnak és jó árban is voltak. De úgy tudom be, hogy vannak a gamerek és vannak, akik csak kommentelnek róla. Aki egész nap csak kommentel róla és minden hírnél odaírja, hogy melyik gépet, vagy áruházat nem szereti, annak nincs ideje játszani. Nyilván sokan ezzel akarják megkülönböztetni magukat, vagy kiemelni a tömegől, esetleg szeretethiány miatt másokból érzelmet kicsikarni... de látod, ilyen volt mindig is.

Voltak régen is olyan bőrruhás metálosok (persze nem mind), akikhez barátságosan szóltál, de csak dörmögtek valamit az orruk alá, mert te biztosan utálod őket... Meg volt, aki gyerekkorában olyan zárkózott volt, hogy annyit nem tudott mondani, hogy "köszönöm szépen" és ezért később nagy láncos punk lett a taréjjal, hogy kimutassa, hogy ő különleges. Aztán a pályaudvar egyik végén betörtek a mongolok és kardélre hánytak mindenkit és eközben a pályaudvar másik felén az 50 rendőr az egy szem punkot tartja szemmel a kinézete miatt, miközben az a madárcsicsergést hallgatja... Ebből van a feszültség.

Akiket úgy neveltek, hogy szeretet helyett a táblagépet dugták az orruk alá és most fiatal felnőttek... sokszor egyszerűen csak loser-ek. Kiönti az ember az egész feszültségét a világra, ki így-ki úgy - és van az a gamer is, aki az ingyen játékot szereti és annak él, de utálja azt, aki ingyen adja a játékot.
11.
11.
crytek
#10: Emberek / cégek lefizetése + pc re is exklúzivitás ennél legaljább dolog nincs is.
Szerencsére nem csak én látom így. Az epic store eladási (vagyis inkább a szánalmas eladási) számai is világosan mutatják ezt hálistennek.
Az hogy én kinek adok pénzt meg kinek nem az nem fog változtatni az epic moslék hozzáállásán szóval ezt kár idekeverned
10.
10.
xanatos0911
#8: “Minket steam-es felhasználokat érdekel ez a lényeg.”

???

Tehát én nem vagyok Steam felhasználó? WTF are you on about? :D Elmondtam, hogy Steam felhasználó (is) vagyok és szerintem a platform jobb, mint az Epic. Ez nem “exkluzivitás” kérdése. Én arra kérek választ, hogy miért gyűlölöd ennyire az Epicet. Ha erre valaki nem tud választ adni akkor alapvetően azt mondanám, hogy fanboy szindrómában szeved, a Te esetedben viszont ezt nem lehet elmondani, mert egy fityinget sem adnál a Steam-nek sem, ha úgy jön ki a dolog.
9.
9.
Kamukaze
Figyu srácok. Annyit értsetek meg, hogy sajnos ez az ember(Crytek)beteg. Nemes egyszerűséggel ne vegyetek róla tudomást és el van intézve a dolog.
8.
8.
crytek
#6: El lett magyarázva nem egyszer nem kétszer nem ezerszer hanem trilliárdszor..
Szóval azért nem írom le n+1x hogy aztán az legyen a válasz "ja ez engem nem érdekel" Minket steam-es felhasználokat érdekel ez a lényeg.
7.
7.
Chrysh
#4: Kurva unalmas a vekengésed minden EPIC hír alatt, bújj már vissza a pincédbe.
6.
6.
xanatos0911
#4: Kit érdekel? Oké, aláírom: A Steam jobb platform, valóban kényelmesebb használni és több lehetőséget szolgáltat. De a GOG is jobb számomra, mint az Epic, ráadásul az DRM mentes és le tudod tölteni a telepítőket, szóval valóban “megvetted” a játékokat és nem csak licenszeled őket. De ezen kívül nem értem, hogy mi ez a hatalmas gyűlölet az Epic felé. Nem vagyok sem fanboy sem akármi más, ha lehet én sem az Epicen veszem a jákékok 99%-át, de nem értem mi ez a csontig hatoló utálat, ezt meg tudná magyarázni valaki? Tudok az ESG score-ról, a Sweet Baby Inc.-ről, a Tencent-ről meg minden szarságról, és ezek mind gusztustalan dolgok, de egyik sem feltétlenül Epic exkluzív dolog, tehát nem értem mire ez a hatalmas fortyogó gyűlölet. Főleg, hogy Crytek még szereti is az olcsón és ingyen megszerzett játékokat. Szóval mit kell ennyire utálni, elmagyarázná valaki értelmesen? Köszi
5.
5.
Duka Zoltán
Deus exből ez az utolsó része nincs is több XDXDXD
4.
4.
crytek
#3: Mutass még egy áruházat ahol le kell fizetni az embereket ,hogy legalább az ingyen dolgok miatt használják a rendszert... :)
3.
3.
Perseus84
#2: Én viszont nagyon örülök neki mert már régen ki szerettem volnap próbálni.
Gyengélkedik? Mutass mégegy áruházat ahol ilyen volumenű és ennyi anyagot osztogatnak ingyen
2.
2.
Extol
Jó régi cím. Gyengélkedik az Epic. Nemsokára már csak indie platformer játékok jönnek
1.
1.
vabe
Koszi, hogy linkelted a jatekot a cikkben!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...