Egy retro sci-fi FPS-en dolgoznak az Arkane egykori alapítói

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A WolfEye Studios fejese, Raphael Colantonio az X-en közzétett egy teaserképet, amin már látható a csapat következő projektje. Ha minden igaz, egy régivonalas sci-fi FPS-RPG hibriddel lesz dolgunk.

Az Arkane Studios egykori alapítója, Raphael Colantonio 2019-ben hozta létre saját független csapatát, a WolfEye Studiost, amely 2022-ben jelentette meg első játékát, a Weird Westet, amely a szakember által oly becsben tartott immerzív szimulátorok sorát erősítette akció-RPG-ként.

Bár a csapat még nem jelentette be hivatalosan, hogy min dolgozik jelenleg, erre majd az idei GDC-n kerül sor, ám Colantonio addig se hagyta parlagon a rajongóit. Az X-en közzétett teaserkép szerint egy "retro sci-fi RPG-vel" lesz dolgunk, és egy másik kép alapján egy belső nézetes játékról lesz szó.

Ez a nézőpont ugye nem ismeretlen a fejlesztő számára, hiába használt felülnézetet a Weird West, az Ark Fatalis, a Dark Messiah és a Dishonored is az FPS-kamerát preferálta, ahogyan az immersive sim-ek többsége. Kíváncsian várjuk a bemutatót a WolfEye-tól.

3.
3.
Spazz Maticus
#2: De jó hogy írtad, megjelenéskor kifejezetten vártam a Weird West-et, azután valahogyan "elkallódott" nálam, és megfeledkeztem róla.
Hazaérve fel is telepítem. :)

És ha már Arkane Studios-"öregjei" : Nekem ők egyek az Arx Fatalis csodájával. Az a játék nekem örökre nem csak az RPG-k között, de minden játékot belevéve top 3-ban van...
Ha ez a : "retro" náluk -mint remélem- valami olyasmit takar mint az Arx, akkor mindennél jobban várom a művüket.
2.
2.
delphijos
Nekem a Weird West eszméletlenül tetszett. Imádtam minden percét.
1.
1.
Kamukaze
A képből kiindulva, mit nem adnék egy Blood:Origins-ért. Persze az max horror-fps lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...