Steamre költözik a The Crew Motorfest

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Jövő hónapban végre a legnagyobb PC-s áruház kínálatában is elérhető lesz a Ubisoft fesztiválos autóversenyzős játéka, ráadásul a már megszokott ingyenes időszakkal.

Az exkluzivitás fogalma konzolos berkekben abszolút természetes és magától értetődő, még úgy is, hogy egyre több olyan törekvést látni, ami a klasszikus értelemben vett exkluzivitás végét jelenti. PC-n sokáig elképzelhetetlen volt a dolog, azonban az utóbbi években a konzoloknál végbement változások inverzét láthatjuk itt: egyre több és több játék jelenik meg valamelyik PC-s áruház exkluzív játékaként.

Ebben évekig a Ubisoft volt az éllovas, nemcsak azért, mert a francia kiadó egyes játékai kizárólag a saját áruházából volt elérhető, hanem mert, ha megvásárolható is Steamen vagy az Epic Games Store-ban, a futtatáshoz akkor is szükség van a most Ubisoft Connect néven megtalálható programra.

Még 2022. végén jelentették be, hogy visszatérnek a francia kiadó játékai a Valve platformjára, és úgy fest, hogy a soron következő játékuk a tavaly ősszel megjelent The Crew Motorfest lesz, ami április 18-án válik elérhető a Steamen. Ahogy a játéktól megszokhattuk, úgy itt is egy ötórás ingyenes periódussal próbálhatjuk ki a Ubisoft lazulós versenyzős mókáját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...