Visszatérnek a Steamre a Ubisoft játékai

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft PC-s játékai jövő hónaptól újból megtalálhatóak lesznek a Steamen. Kezdésnek három ismert névvel térnek vissza, többek között az Assassin's Creed: Valhallával.

Már november elején is voltak utalások arra, hogy az Activison után a Ubisoft szintén visszatér a Steamhez, ez azonban mára már biztossá vált. December 6-án a Mikulás hozza a Ubisoft-játékokat, kezdésként három ismert névvel: az Assassin's Creed: Valhalla, az Anno 1800 és a Roller Champions is elérhető lesz a PC-s áruházban. A Valhalla egyébként nem csak, hogy december 6-án debütál, de az utolsó frissítését is ugyanazon a napon kapja majd meg.

A Ubisoft még 2019-ben szakított a Steammel, és inkább saját PC-s indítóprogramján, valamint az Epic Games Store-on tette elérhetővé a játékait, de mára belátta, hogy úgy nem tudja minden rajongónak biztosítani a szórakozást. A Ubisoft legutóbbi Steamen megjelent kiadásai közé tartozott a Trials Rising, a Far Cry: New Dawn és a Starlink: Battle for Atlas.

Egyelőre csak a fentebb említett három játékot erősítették meg, azonban nem kizárt, hogy ismét  sorban fognak megérkezni a Ubisoft termékei a Steamre.

2.
2.
zsocc-nrg
The Division 2-nek meg Immortals-nak is örülnék. Mióta az Epic-et szopkodták, nem voltam hajlandó megvenni az újabb címeiket pedig imádom a The Division-t.
1.
1.
crytek
Nocsak nocsak...csak kellenek azok a steames eladások is.. Csak jobban fogynak majd mint az epic moslékában
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...