35 új pályával érkezik a Braid: Anniversary Edition

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 26.
  • Hír
Link másolása
Jonathan Blow eleinte úgy gondolta, hogy a kultikus platformjáték évfordulós kiadásában nem lesznek új szintek, de aztán csak "kitalálta a módját", hogy párat belerakjon, aztán a dolgok kicsúsztak a kezéből. Milyen jól tette!

Négy évvel a bejelentése után idén április 30-án végre megjelenik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switchre és Netflixre a Braid: Anniversary Edition. Meglepő, de rengeteg új tartalom készült hozzá, hiszen az alkotó, Jonathan Blow az X-en árulta el, hogy 35 új pálya került a kalapba.

Az eredeti terv szerint nem is akart új szinteket csinálni hozzá, majd később csak szeretett volna 4-et vagy 5-öt készíteni, de véletlenül kicsúszott a kezéből az irányítás és a számláló 35 új pályánál állt meg. A pályák természetesen új rejtvényeket is tartalmaznak.

A Braid: Anniversary Edition frissített látványelemeket kínál, az animációkat továbbfejlesztették, ahogyan a hátterek is sokkal részletgazdagabbak lettek. A zenéket remasterelték, illetve a hangeffektusokat is átdolgozták, és a rajongók több mint 15 órányi fejlesztői kommentárra is számíthatnak.

Ha nem jönne be az új látvány, bármikor oda-vissza válthatunk a régi és az új látványelemek között.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...