Ezek a játékok érkeznek áprilisban PlayStation Plus katalógusába

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 27.
  • Hír
Link másolása
Megjelentek a PlayStation Plus áprilisi újdonságai. Április 2-től játszható lesz többek között az Immortals of Aveum, a Minecraft Legends és az Overwatch fanok is örülhetnek némi extra tartalomnak.

A PlayStation Blog publikálta az áprilisban érkező Plus játékokat. A legnagyobb cím az Immortals of Aveum, amelyet korábban mi is teszteltünk, akkor kiemeltük, hogy a játék kifejezetten szórakoztató és egy percig sem unalmas, azonban 70 dollárt fáj érte kifizetni. A PlayStation Plus előfizetőknek épp ezért ez most remek lehetőség, hogy kipróbálják a játékot PlayStation 5-ön.

A legújabb generációs konzol mellet a PlayStation 4 tulajok számára is elérhető lesz majd a Minecraft Legends, akció-stratégia játék, illetve a régebbi konzolra érkezik a Skul: The Hero Slayer, amely nem olyan rég, februárban távozott a kínálatból.

Emellett a PlayStation Plus felhasználók exkluzív hozzáférést kapnak az Overwatch 2 Mega Bundle-höz, amely ingyenes skineket és gyorsabb Battle Pass fejlődést kínál. Az újdonságok április 2-től lesznek elérhetők. A szolgáltatás katalógusából távozó címeket ebben a cikkben szedtük össze.

2.
2.
crytek
#1: Igen.

Számomra ez a hónap gyenge, de csak amiatt mivel a Minecraft game passos Immortals nyáron lesz game passos szóval itt ezt most bottal se.
Remélem a prémium részleg erősebb lesz. Forspoken igazán bekerülhetne végre
1.
1.
Yanez
Ez most akkor az Essentials kínálata? Mert ez esetben számomra kuka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...