Visions of Mana - akció közben az új szereplők

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 29.
  • Videó
Link másolása
Szerencsére nem egyedül indul a Mana Fájához főhősünk, Val. Útja során számos szimpatikus karakterrel is összefut, akik csatlakoznak hozzá a harcokban. Köztük Careena és a Morley - róluk szól a friss előzetes.

A Square Enix által kiadott előzetesen megcsodálhatjuk az új karakterek - Careena és a Morley harci stílusát is, akik hasznos társai lesznek a Lélekőr Valnak. Előbbi főleg közelharci támadásokat hajt végre, de ha a helyzet úgy hozza, rápattanhat társára, Ramcoh-ra, hogy róla elrugaszkodva lecsapjon a szörnyekre. Morley a gyors ütésvágásokban és visszatáncolásokban jártas, de megtartja a távolságot az ellenségekkel szemben.

Ami igazán fontos a Visions of Manában, hogy bármikor válthatunk az egyes karakterek között, stílusos kombókat kivitelezve a földön és a levegőben - az elementálok által biztosított különleges képességekről nem is beszélve.

A Visions of Mana idén nyáron jelenik meg PC-re,PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Habár korábban úgy volt, hogy a Game Pass-be is bekerül az első nap, erről sajnos szó sincs.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...