Áprilisban Eddy Gordo is megérkezik a Tekken 8-ba

  • Írta: osan
  • 2024. március 29.
  • Videó
Link másolása
Az új-, vagyis jelengenerációs Tekken-játéknak nem kell szégyenkeznie, ha karakterekről van szó, azonban így is kimaradt a felhozatalból pár veteránnak számító szereplő, köztük Eddy is. Most viszont nemsokára vele is résztvehetünk a bajnokságon.

Április 4-én a legújabb, 1.03.03-es frissítéssel érkezik meg – azok, akik rendelkeznek a Character Year 1 Passel már április 1-jén megkapják – Eddy Gordo a Tekken 8-ba, vele pedig temérdek új lehetőség is. A Tekken Fight Pass-hez időszakos kihívások érkeznek majd, melyekkel felgyorsíthatjuk fejlődésünket, illetve a prémium kategóriában majd Tekken érméket is szerezhetünk majd.

Új kosztümök is érkeznek, természetesen Eddy is megkapja a saját, exkluzív ruházatát, sőt Yoshimitsu tárháza egy „legacy” kinézettel fog bővülni. Számos javítás és fejlesztés várható az összes játékmódhoz.

A frissítéssel azonban az eddigi visszajátszásaink és az AI által tanult módszerek, mozgások is törlődnek így ajánlatos még most kielemezni hibáinkat, hiszen utána már csak az update utáni állapotot fogjuk látni. A javítócsomag teljes leírását és azt, hogy egyes mozdulatsorok hogyan változnak itt találjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...