Suicide Squad - megérkezett Joker, de a játékosok nem örülnek

  • Írta: osan
  • 2024. március 30.
  • Letöltés
Link másolása
A Suicide Squad: Kill The Justice League első szezonja mindenki kedvenc őrült bohócát állította a középpontba, azonban több olyan játékmechanikai döntést is hoztak az alkotók, melyektől nincsenek elragadtatva a rajongók.

Csütörtökön rajtolt el a legelső szezonja a játéknak, és hozta el Jokert, mint irányítható karaktert az Elseworld-ből – az Arkhamverse ügyeletes mániákusa halott ugyebár. Ugyan a bohócot ingyenes megszerezhetjük, viszont ahhoz, hogy kioldjuk, nem kevés feladat vár ránk vagy játékbéli valutát is költhetünk rá, Luthor Coin-t, ami természetesen igazi pénzbe fog fájni nekünk.

Mind Steamen, mind a játékról szóló subredditen a játékosok ki vannak akadva, hiszen sztori szempontjából nem tesz hozzá sokat az alkotáshoz az első szezon, össz-vissz két átvezetőt kapunk, melyekben elmagyarázzák, hogy hogyan kapcsolódik a mostani Joker világa és Brainiac inváziója, illetve láthatjuk ahogyan az Amanda Waller irányította Task Force X-be kerül Joker.

A „grind”, vagyis a monotonitásba fulladó küldetések ismételt elvégzése a legnagyobb problémája a felhasználóközösségnek – amit egyébként többen is megfogalmaztak, mikor megjelent a játék -, hiszen vagy ez a megoldás, ha szeretnénk Jokerrel játszani, vagy az, ha fizetünk. A grindolás azért is nagy probléma, mert a Rocksteady nem adott lényegesen új küldetéseket és az eddig is elérhetőket „kell” újra meg újra teljesítenünk. Vannak felhasználók, akik egész egyszerűen csak úgy gondolják, hogy "az első szezon sértés a megmaradt játékosközösségnek."

1.
1.
koffein
Én nekem nagyon tetszett az alapjâték. Ki is platinâztam ps5ön de ez a season 1 egy semmirekellô szemét lett. Ez a game most halt meg teljesen szâmomra. Ment is a törlés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...