Adakozással ünnepelnek a Dredge készítői

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 2.
  • Videó
Link másolása
Az egy éves évforduló alkalmából egy új-zélandi intézménynek adományoztak egy nagyobb összeget, illetve összefoglalták játékuk eddigi eredményeit, de bepillantást nyerhetünk a jövőben érkező tartalmakba is.

Tavaly tavasszal jelent meg a Dredge, a Black Salt Games hajókázós, halászós, rettegős játéka, ahol aprócska lélekvesztőnkben kellett szelnünk a habokat és fényt derítenünk az óceán sötét felszíne alatt megbújó titokra is. Nem véletlen, hogy a játékot számos díjra jelölték, amelyek közül sokat meg is kapott, hisz a látványvilág és a zene nagyon jól sikerültek, a tény pedig, hogy fejlesztők sem engedték el a Dredge kezét csak hozzájárult a játék tartósságához.

A novemberi DLC és a The Game Awardson bejelentett Dave the Diver crossover mellett a készítők mással is foglalkoztak úgy játékon belül, mint azon kívül. Egyrészt 100.000 új-zélandi dollárt adományoztak a New Zealand Whale and Dolphin Trust nevű szervezetnek, hogy ezzel is segítsék az óceánok élővilágának megőrzését.

A fenti trailer a játék egy éves útjával foglalkozik, kezdve az első patchekkel és frissítésekkel egészen a novemberi The Pale Reach-ig. A számos jelölés és díj mellett pedig úgy fest, hogy tartogat még elmesélésre váró történetet a Dredge világa, legalábbis a videó végén látható, látszólag elhagyatott fúrótorony alapján. A Dredge 2023. március 30-án jelent meg PC-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...