A fejlesztő szerint elkészülhet a Yakuza Kiwami 3

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 2.
  • Hír
Link másolása
A Ryu Ga Gotoku stúdió már elkezdett dolgozni a Like a Dragon-sorozat következő játékán, és a szereplői meghallgatásokat is elkezdte szervezni. Nem a Yakuza 3 remake-jéről van szó, de a csapata fontolóra veszi a jövőben.

A Ryu Ga Gotoku Studió TV legújabb adásában a rendező, Masayoshi Yokohama elárulta, hogy már javában dolgoznak a Like a Dragon következő részén, és bármennyire szerelemprojekt lenne náluk a Yakuza Kiwami 3, egyelőre nem ezzel foglalkoznak.

"Azt mondom, valamikor elkészítjük a Yakuza Kiwami 3-at. Úgy hiszem, előbb-utóbb biztosan sor kerül rá." - fogalmazott Yokohama-san.

A Yakuza 3 teljes remake-je időszerű lenne, hiszen csak a sorozat első két részét írták újra a nulláról, a Yakuza 3-4-5 esetében egyszerű remasterekkel kellett beérnünk, és azokat is csak PC-n és az előző generációs konzolokon.

Ami pedig a Like a Dragon-szériát illeti, casting már el is kezdődött a következő epizódhoz. A szerencsés nyertesek akár játszható karakterek is lehetnek a folytatásban. Hasonló meghallgatáson nyert Eri Kamataki színésznő is 2020-ban.

1.
1.
TrishtanAG
"és azokat is csak PC-n és az előző generációs konzolokon."
Tökéletesen mennek Ps5-ön, sőt a megjelenésük után a remastereken nem volt FPS limit, így kifejezetten viccesen tudtak futni: lenyomtad az előrét, és Ryu ezerrel előretepert xD. Mára ez már rég patchelve lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...