Fallout - friss featurette a premier előtt

  • Írta: szlav
  • 2024. április 4.
  • Videó
Link másolása
Kereken egy hét múlva érkezik meg a Fallout-tévésorozat, de addig sem maradunk látnivalók nélkül. A legújabb featurette-ben megszólalnak a főbb szereplők, így újabb betekintést nyerhetünk az őrülten jól kinéző feldolgozásba.

Mi már tűkön ülve várjuk, hogy végre megnézhessük a Fallout-sorozatot. Duplán jó hír, hogy már csupán egy hetet kell kibírnunk, illetve hogy a teljes évad, mind a nyolc epizódjával nézhető lesz már április 11-én. Az eddig látottak alapján Jonathan Nolan remek érzékkel nyúlt az alapművekhez, hiszen a posztapokaliptikus világ ikonikus elemei mind a helyükön vannak, de nem veszett el a széria abszurditása és humora sem.

A színészgárda főbb szereplői pedig szintén csupa pozitív hozzászólásokkal illetik az érkező szériát. A Los Angelesben játszódó sorozat főszereplőjét, Lucyt Ella Purnell alakítja, de feltűnik majd a képernyőn többek közt Walton Goggins, Aaron Moten és Kyle Maclachlan is.

A Fallout tehát április 11-én érkezik az Amazon Prime Video kínálatába. Nektek hogy tetszettek az eddig látottak?

2.
2.
crytek
Amazon Prime subscribers will be swimming in Fallout-related content in April. Bethesda Softworks’ Fallout 76 will be available for free as part of that subscription on the same day that the new live-action Fallout TV series debuts. Starting April 11, Prime subscribers will be able to download Fallout 76 on Xbox consoles and Windows PC as part of Prime Gaming.
1.
1.
chris8800
uhh ez biztos imdb 9-10 lesz. nem voltam nagy fallout rajongó, de sorozatban biztos brutal jó lesz..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...