SGF 2024: Június 9-én rendezhetik a nyári Xbox Showcase-t

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 6.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a Microsoft durván megnyomja a szokásosnak mondható nyári bemutatóját. Az Xbox Showcase-en rántják le a leplet az idei Call of Duty-tól, de az új Gears of War-t is itt jelenthetik be.

Abból már a Microsoft sem csinál titkot, hogy nyáron újra Xbox Showcase-t tart majd, de pontos dátumot egyelőre nem közölt a redmondi vállalat. A The Verge értesülései szerint 2024. június 9-én, vasárnap kerülhet sor az eseményre, ami nagyon is elképzelhető.

A pletykák szerint itt mutatkozhat be a következő Call of Duty, amely a Black Ops - Gulf War néven fut majd és a Öbölháború idején játszódik. Ez még nem minden, hiszen a Gears of War hatodik részéről is lehull a lepel, amely megmutatja, milyen az igazi nextgen ebben a generációban. A jelentések szerint ami a Gears 1 volt az Xbox 360-nak, az a Gears 6 lesz az Xbox Series X-nek.

Ezen kívül fény derülhet az Avowed, az Indiana Jones and the Great Circle és az új Microsoft Flight Simulator megjelenési dátumára is.

A Microsoft műsora így két nappal később lesz, mint a Summer Game Fest, ám a Ubisoft június 10-én esedékes bemutatóját így is meg fogja előzni egy nappal. A következő hetekben további játékbemutatók kerülhetnek bejelentésre.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
crytek
#2: Nem szar. A szar az lett volna ha feleslegesen költöttem volna a pénzem rájuk
3.
3.
Ooorky
#2: Én pl. elvből nem adtam 1 büdös fillért se a Kotick-nak, úgyhogy én is várom...
2.
2.
Obi Wan Kenobi
#1: szar lehet ennyire várni valamit, ami ennyiszer volt már salen.
1.
1.
crytek
Már mennek a csiripelések hogy a show után kezdenek majd lassan szállingozni a codok a game passba... remélem így lesz. Ez jobban érdekel mint bármilyen bejelentés :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...