Rengetegen kiváncsiak a Stellar Blade demóra

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 12.
  • Hír
Link másolása
Az április 26-án érkező játék demója hihetetlen érdkelődésnek örvend. Egyesek pedig annyit játszanak vele, hogy már a készítők is aggódnak, vajon miként tudják majd élvezni a két hét múlva érkező teljes játékot.

Március 29-én vált elérhetővé a Stellar Blade demója, amely során a játék legelejét próbálhatjuk ki. A játékosok pedig élnek is a lehetőséggel. Egy piackutató cég, az Ampere Analysis számításai szerint napi 690 ezer aktív játékos játszott vele a csúcsidőszakban.

Összehasonlításképpen a Final Fantasy VII Rebirth demója 380 ezer egyidejű aktív játékosig jutott. A Square Enix játéka aztán a megjelenés után már több mint 2 millió aktív játékost vonzott, erre a Stellar Blade nem biztos, hogy képes lesz. Az elemzést készítő Louise Wooldridge elmondása alapján a játék körüli hype hatott a demó népszerűségére, amit nem biztos, hogy meg fognak tudni tartani.

A demó népszerűsége feltűnt a készítőknek is, akik egy rövid X-poszttal reagáltak. “Nagyon hálásak vagyunk, amiért így szeretitek a játékunkat” – írták. “Viszont, hogy valóban élvezni tudjátok majd a játékot kérlek legyetek óvatosak a demóval. 50+ óra játékidő… félünk!” – zárták a soraikat.

A fejlesztők a héten jelentették be, hogy az április 26-án, PlayStation 5-re érkező játék már lényegében készen van, csak az utolsó simítások vannak hátra.

17.
17.
xanatos0911
#16: Nincs azzal baj, autentikus. A s*naszőr dörzsölte ki neki a kis pofiját :)
16.
16.
DragonBleacPiece
#15: lehet gyűjteni különféle törzsi arcfestékeket ahogy mész előre a storyban, és azzal el lehet fedni a vörhenyes (stephen king - álomcsapda c. film fertőzésére emlékeztető) genyát aloy fejéről
15.
15.
Ganzer
#11: Annyira még nem mélyedtem bele mert nem köt le eléggé. Anno megvettem ps4-re, ugyanígy jártam, 5 óra játék után félretettem.
Milyen bajai vannak még a játéknak?
11.
11.
Spazz Maticus
#10: A feje a legkisebb gond ott a játékkal szerintem...
9.
9.
crytek
#7: Lényegtelen egyébként ki hogy néz ki a játékban, mert ebben a fattyú világban úgyse tudsz senki beteg lelkének megfelelni szóval bárki bármi bárhogyan sírnak majd egyes kasztok mint a fürdős...

Most olvastam a minap hogy végre készül egy új horrorra akadva film... na már előre temetem milyen lesz hogy megfeleljen a mai sok nyomoréknak..
7.
7.
Ganzer
#6: Abban biztos lehetsz. Mint az új Ubis star wars outlaws-ban. Sikeresen lediverzítették (új kifejezést találtam ki? :D ) az amúgy csinos modell pofiját. Ja meg most nézem az árakat is, alap 70, gold 110, ultimate 130 dollár. Wtf???
4.
4.
Kouta
Project EVE bejelentése óta sejtettem, hogy kell nekem a játék. Amikor lehetett elő is rendeltem. A demo csak még jobban meggyőzött. Kellemes hangulat, jó zene, tetsző harcrendszer. Remélem egyszer 2B dlc is lesz a játékhoz.
3.
3.
Spazz Maticus
#2: XD...

Sex sell ??? Milyen sex sell ?
2.
2.
Br1sk
ettől a példától az új tomb raider fejlesztőinek leeshetne hogy milyennek kell lennie larának ahhoz hogy sikeres legyen az új rész
1.
1.
mephi
Nos én kipróbáltam a demót és meggyőzött, hogy... nyugodtan várhatók még egy kicsit, mert nem ér annyit, amennyiért kínálják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...