Stellar Blade - 7 perc a kulisszák mögött

  • Írta: szlav
  • 2024. április 13.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan megérkezik a hónap egyik legjobban várt játéka, a Stellar Blade, de az utolsó hajrában is kapunk izgalmas látnivalókat. A Shift Up csapata egy kulisszák mögötti videósorozattal készít fel minket a megjelenésre.

Nagy a hype a Stellar Blade körül, a demót csak úgy falják a játékosok, az igazán jó hír pedig az, hogy már csak alig két hét van hátra a megjelenésig. Természetesen a finisben sem csendesedik el a Shift Up csapata, a koreai stúdió ugyanis útjára indított egy vadiúj videósorozatot, amely a színfalak mögé hív bennünket, még több kontextust adva a vadiúj címnek.

Az első, The Journey címen érkezett epizódban Kim Hyung Tae (CEO, rendező és művészeti direktor), Hyung Min Lee (rendszertervező), Jiyeon Lee (pályatervező), Chang Min Lee (művészeti rendező) és Jang Hee-Cheol (szörnydizájner) is megszólalnak, a saját szakterületüknek megfelelően kommentálva a játékot. A bőhétperces videóban többek közt szó esik a Stellar Blade egyedi világáról, annak hőseiről és a rájuk váró fenyegetésekről, de arról is, hogy mi adott inspirációt ehhez a különös posztapokaliptikus történethez.

A kizárólag PlayStation 5-re megjelenő Stellar Blade április 26-án kerül a boltokba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...