Holnaptól már magyar szinkronnal is játszható a Resident Evil 4

  • Írta: szlav
  • 2024. április 15.
  • Hír
Link másolása
A SzinkronSarok jóvoltából hamarosan magyar hanggal élvezhetjük a tavalyi év legnagyszerűbb horrorjátékát! A profi szinkronszínészek remek munkája ezúttal is magáért beszél.

Ha szeretitek magyar nyelven játszani a játékaitokat, akkor a SzinkronSarok munkássága nem lehet ismeretlen számotokra. A professzionális színészekkel dolgozó rajongói kezdeményezés legutóbb a God of War alá varázsolt magyar hangot, holnap, azaz április 16-án pedig elérhetővé válik a Resident Evil 4 Remake és a Separate Ways kiegészítő szinkronja is - mindenki számára teljesen ingyenesen! Ezért holnap 8:00 órától a SzinkronSarok weboldalára érdemes majd ellátogatnotok!

A csapat munkája ezúttal is lenyűgözőnek tűnik a holnap élesedő, később a lenti lejátszóban elérhető ízelítő videó alapján. Leon S. Kennedy hangját Moser Károly, Ashley Graham hangját pedig Bartus Emese kölcsönzi, Ada Wong Törtei Tunde hangján szólal meg, de többek közt hallhatjuk még Szabó Mátét, Kőszegi Ákost, Faragó Andrást, Tokaji Csabát, Bozsó Pétert és Szokol Pétert is. A SzinkronSarok csapata abszolút profi közegben, a Balog Mix Stúdióban készítette az eredeti Steam-verzióhoz letölthető csomagot, a rendezésért pedig Sipka Gábor felelt.

Ezzel pedig a csapat nem áll meg, hiszen javában készül már a Detroit: Become Human teljes magyar szinkronja is! Ehhez azonban a ti segítségetekre is szükség lesz: ha szeretnétek támogatni a csapatot és a munkájukat, akkor szálljatok be a projekt gyűjtésére PayPalon vagy Patreonon!

9.
9.
crytek
#8: Én nem tudom.... de egy ingyenes cuccnál aminél ODAÍRNÁD azaz feltüntetnéd ,hogy ez nem a mi munkánk bármilyen probléma kapcsán meg se forduljon a fejében hogy minket keressen onnantól nincs miről beszélni nincs semmi felelősséged...
Tudod a mikróra is ha ráírjak a gyökereknek ne kurd bele a macskádat onnantól már nem csesztethetik őket addig sajnos bármilyen agyhalott miatt igen.

De ismétlem mivel ez kiadás lenne nekik nem csinálják meg soha. Sajnos egy pénzorientált világban nem minden úgy működik ahogy kellene
8.
8.
Csoki80
Szerintem azért nem teszik bele, mert nem ők csinálták nincs garancia rá, hogy valami oda nem illő, vagy sértő tartalom nem kerül e a játékukba ami után milliárdokat buknak.
7.
7.
Nothing
Max. érdekességképpen hallgatnék bele, mert engem valahogy teljesen levenne a hangulatról, ha magyarul beszélne a RE4. Az eredetinél úgysem lesz jobb. :)

Viszont szuper dolog annak, aki nem nagyon vágja az angolt.
6.
6.
Chdz
#5: Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy Mo. full PS párti inkább, van egy fix vásárló erő, meg a Magyar-Japán kapcsolat is rendben van, szerintem inkább ezek végett. Viszont másoknál meg sehol sem vagyunk. CDPR játékoknál is a Lengyel kapcsolat végett van.
5.
5.
crytek
#4: Pontosan ez az amit senki nem ért a földön.. Mert pl a MS a sonynál jóval nagyobb minden tekintetben és ők pl mégse adnak ki semmit magyarul pedig pl ilyen halot vagy gears of warokat illene (most a forzától tekintsünk el mert hogy abba meg minek kellett)
De legalább pc-n a kis indie fejlesztők rendesek és megkeresés esetén belerakják hivatalosan is a magyar feliratot a játékukba
Egyébként mivel pc-ről van szó és a szinkronstúdió helyében simán felvenném a kapcsolatot a capcommal hogy figyi nagy tisztelőtök vagyunk itt a szinkron mindenki szerint minőségi munka ha tehetitek tegyétek már fel letölthető tartalomként steamre pl... Ha más nem is csak kíváncsiság mit válaszolnak rá... egy email semmibe nem kerül..
4.
4.
Chdz
#3: Én még azon csodálkozom, hogy a Sanyi, a Magyar lokalizációt még mindig kiadja, pedig lófasz piac se vagyunk.
3.
3.
crytek
#1: Semmiféle moddolás nem kéne. Szimplán felkérni őket tegyék be letölthető dlc-ként... De mivel ez nekik munka lenne amiért nem fizetne senki jófejságből az noname pc-s indie studiókon kivül ilyet sose fog megtenni senki...

Amikor valami magyar pc-n és későbbi konzolos release már nem magyar mert munka meg pénz minden egyes plusz nyelv és szanálnak nincs miről beszélni.
2.
2.
Chdz
#1: Ha konzolon engednék a modoláshoz az SDK-t, akkor már nem lenne konzol, gondolom PC-t se akarnak belőle csinálni. Így kb. mindig is a PC kiváltsága lesz, ezen változtatni nem igen fognak.
1.
1.
KopyAti
Annyira kár, hogy a Sony nem engedi ezen modok támogatását. Pedig simán fizetnék is érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...