Rajongók hozták vissza hat év után a LawBreakerst

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 15.
  • Hír
Link másolása
Cliff Bleszinski kompetitív aréna shootere egy rajongók által készített launchernek hála újra játszható lett. Hat év után támadt fel hamvaiból a LawBreakers, ráadásul a kezdeményezés mellé állt CliffyB is.

A LawBreakers 2.0 egy dicséretes rajongói projekt végeredménye, amely hat év után ismét játszhatóvá tette Cliff Bleszinski halott FPS-ét. A nem hivatalos indítóprogram nem csinál semmi különöset, csupán annyit, hogy a Steam könyvtárunkból elindítja a játékot, és újra online meccseket vívhatunk a segítségével.

A már megszűnt fejlesztő, a Boss Key Productions játékán a Gears of War korábbi designere, Cliff Bleszinski is dolgozott rendezőként, és noha a kritikusok pozitív fogadtatása ellenére nem szólított meg elég játékost a LawBreakers, így egy évvel később leállították a szervereket.

CliffyB egy éve azonban világossá tette, hogy szeretné, ha a Nexon visszahozná a játékot, ám azóta semmi előremozdulás nem történt az ügyben, m. A rajongók azonban nem vártak tovább, és kiadták a launchert, ráadásul Bleszinski is csatlakozott a kezdeményezéshez, megosztotta az X-en, és lepacsizott a játékosokkal a Discordon.

1.
1.
Br1sk
de a steamen nem is elérhető már. akkor csak azok tudnak vele játszani akiknek anno megvolt a könyvtárjukban? hát így nem lesz nagy visszatérés most sem.
sajnálom hogy az unreal 3 újrakiadásából nem lett semmi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...