Reagált a Ubisoft a Star Wars Outlaws szezonbérletére

  • Írta: osan
  • 2024. április 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A napokban kiderült, hogy a Ubisoft készülő Star Wars-játékának Gold, illetve Ultimate kiadása fog csak tartalmazni egy exkluzív küldetést, amit magától Jabbától, a Huttól kapunk majd. Ez a játékosoknak nem tetszik, szóval a cég kiadott egy közleményt.

Nagy port kavart, mikor kiderült, hogy az egyszemélyes játékban szezonbérlet vár majd ránk, sőt már a megjelenés napján elérhető Jabba’s Gambit küldetés is fizetős lakat alá lesz zárva és a 109 dolláros Gold, vagy a 129 dolláros Ultimate kiadásra kell majd befizetnünk, ha a méltán híres Huttól szeretnénk feladatot kapni.

Természetesen a rajongók azóta ostorozzák a francia céget, amire válasz is érkezett. Az amerikai IGN-nek beszélt a Ubisoft egyik szóvivője, melyből kiderült, hogy Jabba kartele lesz az egyik legnagyobb, legmeghatározóbb szindikátus a játékban és mindenki találkozni fog vele attól függetlenül, hogy melyik kiadást tervezi megvenni. A szóban forgó küldetés viszont csak a szezonbérlettel lesz elérhető, azonban maga a küldetés lényege vagy fontossága titok maradt, így nem tudni, hogy mennyi és milyen minőségű tartalmat kapunk majd a pénzünkért, amit az extrákért fizetnénk.

A Star Wars Outlaws augusztus 27-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

2.
2.
daenath
Sok sikert hozza, majd 2 ev mulva negyed aron bezsakolom...
1.
1.
Chdz
Ez legalább kiderült megjelenés előtt, hogy burkultan próbálkoznának, aztán magyarázkodnak. Egy a tanulság belőle, ha mégis jobb alkotás lesz havi előfizuval ki lesz pörgetve, aztán csókoltatom az annyukat. Várnék egy JK:JA játéktól is jobbra, de a mostani stúdióktól ez valahogy elképzelhetetlen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...