Az ötödik évaddal véget ér a The Witcher-sorozat

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A negyedik és az ötödik évadot közvetlenül egymás után fogják forgatni, és ezzel le is zárja a Netflix a The Witcher történetét. A két utolsó évadban Liam Hemsworth lesz majd a főszereplő.

A Netflix bejelentette, hogy érkezik majd az ötödik évad is a The Witcher-sorozatból illetve, hogy hivatalosan is elindultak a negyedik évad munkálatai. Kiderült az is, hogy a széria ötödik felvonása lesz az utolsó – számolt be róla a Polygon.

Az nem derült ki, hogy akár a negyedik, akár az ötödik évad mikor kerül képernyőkre. Viszont a tervek szerint szorosan egymás után fogják majd őket forgatni és a munkálatok még csak most kezdődtek el, ezért minden bizonnyal csak 2025-ben látjuk újra a képernyőn Geraltot, Yennefert és Cirit.

A negyedik évad lesz az első, amiben Geralt szerepében már nem Henry Cavill, hanem Liam Hemsworth lesz. A főszereplőváltást 2022 őszén jelentették be, akkor mi is beszámoltunk róla, hogy Henry Cavill valószínűleg az új Superman-film miatt hagyja ott a sorozatot, azonban kiderült, hogy nem ez a helyzet.

 
7.
7.
Kamukaze
Mindenkinek jár a +(plusz). Ezt így, ebben a formában el sem kellett volna kezdeni.
5.
5.
Anti crytek
Nem érdekelnek a sorozatok. Egyrészt a videójátékokra alig van időm, másrészt zavar az, hogy fillérekért lehet hozzájuk jutni (pl streaming szolgáltatók). Ha egy évadot 30-40 ezer forintért meg lehetne vásárolni, akkor tuti sorozatfüggő lennék...
4.
4.
DarkLord
Amúgy Henry csinálta volna ezt a Witcher dolgot (meg szerintem jól is állt neki), mert azért vállalta el anno, mivel ő maga is szereti a Witcher univerzumát és mint játékos is benne volt a sorozatban. Így hamar átlátta, hogy a sorozat készítői nagyon nem a játék hangulatát hozzák és kiszállt inkább belőle emiatt. Simán maradt volna, ha nem ebbe az irányba megy el a sorozat... Nyílván, ha egy olyan embert kértek volna fel alapból, aki semmit sem konyít a játék illetve a könyvekhez az észre se vette volna, hogy ez baromira nem az, amit a nézők várnak és simán letolta volna az összes részt, mert neki csak egy munka lett volna, amit megcsinál, ahogy a tudása engedi.
3.
3.
zoli12i
Sok értelme volt az egész sorozatnak egy olyan woke show runnerel, aki már az legelején leszögezte, hogy utálja az egészet xd

1.
1.
xanatos0911
Oke. A cikkben ketszer is Chris Hemsworth van, ami nem igaz, mert Liam Hemsworth lesz Geralt. Cavill pedig elsosorban nem mas projekt miatt hagyta ott a Witchert, hanem nezetelteresek miatt. Termeszetesen a Warhammer kapora jott, de szivesen jatszotta volna vegig Geraltot, ha nem kerult volna be ez is a woke gepezetbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...