Henry Cavill kiszáll a The Witcher-sorozatból, Liam Hemsworth veszi át a helyét

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Kiderült, hogy biztosan kap negyedik évadot a The Witcher-sorozat, azonban Henry Cavill nélkül folytatódik az adaptáció.

Meglepő bejelentés érkezett tegnap este a Netflixtől: a szolgáltató megerősítette, hogy negyedik évada is lesz a The Witcher-sorozatnak, a folytatásban azonban már nem Henry Cavill, hanem Liam Hemsworth (Az éhezők viadala, A függetlenség napja: Feltámadás) alakítja majd Geraltot, aki a saját elmondása szerint maga is rajongója a franchise-nak.

Az nem derült ki, hogy Cavill miért szállt ki a sorozatból, de a legtöbbeknek elsősorban nyilván az ugrik be, hogy a dolognak köze lehet Supermanhez: a színész nemrég erősítette meg, hogy visszatér az Acélember szerepébe, és a korábbi pletykák szerint legalább egy önálló filmet biztosan kap majd. 

A The Witcher-sorozat harmadik évada egyébként jövő nyáron érkezik, ebben láthatjuk tehát utoljára Cavillt Geraltként. Idén decemberben egy előzménysorozatot nézhetnek majd meg a rajongók a Netflixen.

10.
10.
delphijos
Ja, sorry, az öccse meg még jobban ráér. A lényegen nem változtat, hogy nem a készítők akartak cserélni.
9.
9.
Takacs014
#6: Még jó, hogy az öccse lesz az új Geralt és nem a Thort alakító Hemsworth.
4.
4.
zoe9
Soha nem is illett rá ez a szerep. Geralt szikárabb típus volt, nem egy téglafejű kidobóember, mint Cavill...
3.
3.
zakkantlaci
Valahol olvastam, hogy a sorozat néhány vagy több írója utálta a könyveket és a játékokat. Talán ez is közrejátszhatott a második évad gyengeségeinél. De ez a főszereplő váltás egy vicc. Tipikus példa, hogy hogyan kell teljesen szétk*rni egy sorozatot, és táncolni a sírján.
1.
1.
Jarl Balgruuf
Nézi egyáltalán valaki ezt a minősíthetetlen fércmunkàt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...