A pletyák szerint halott a Watch Dogs-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 23.
  • Pletyka
Link másolása
Nem áll jól a Watch Dogs szénája, a Ubisoft állítólag lemondott róla, mivel a 2020-as Legion nem úgy sikerült, ahogy azt remélték. Iparági pletykák szerint a frencsájnak nincs jövője - legalábbis egy ideig biztosan nem számolnak vele.

A döglött kutya nem jó kutya, és most a Ubisoft-közeli bennfentes és tartalomgyártó, j0nathan azt állítja, hogy a Watch Dogs: Legion kereskedelmi kudarca után a kiadó több Watch Dogs-projektet törölt, és már nem is számol a sorozattal.

Négy év telt el a legutóbbi rész óta, így számos kérdés merül fel a széria jövőjét illetően, ám a válasz sajnos eléggé lehangoló. A jó értesült j0nathan szerint a frencsájz "halott és el van temetve", nem készül hozzá új rész, a fiókba dobták az egészet. Pedig számos különféle projekt készült a Ubisoftnál a Watch Dogs alapján, köztük "egy meglehetősen eredeti" battle royale játék is - nos ez is ment a levesbe.

Kérdés, hogy a pihenő mennyire lesz tartós, főleg, hogy a múlt hónapban bejelentették, hogy a New Regency Watch Dogs-filmet készít, és ki tudja, ha sikeres lesz - hasonlóan a Fallout-sorozathoz -, talán a Ubisoft meglovagolja a hype-ot és leporolja az IP-t.

6.
6.
Anti crytek
Természetesen csak olyan játékokról írok kritikákat, amelyeket végig is vittem, miután teljes árom megvásároltam őket.
5.
5.
Kolompár Tarzan
Aki nem tolta végig a 2.részt, az ne kommenteljen arról, hogy ez miért szar játék. Nem szar, csak a Legiont elcseszték. De a San Franciscoban játszódó 2.rész EPIC!
4.
4.
Spazz Maticus
2-ik, és 3-ik hsz.-okra egyaránt :XD...
3.
3.
silkgoat
ez az a far cry amiben assassin's creed modjara kell a jovoben hekkelni? :D
nem ertem mer' bukott meg :D
2.
2.
JackBauer7
1.
1.
crytek
Még a kettőt se vittem végig pedig ott figyel a goty verziója a series x-n.
Én azt mondom nem kár ezért a sorozatért.
Csak akkor valami legyen helyette. Cold Fear , Splinter Cell, Prince-ek állandó jelleggel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...