Nincs ingyen a Fallout 4 frissítése a PlayStation Plus előfizetőknek

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 25.
  • Hír
Link másolása
A játék évekig elérhető volt az alap előfizetéshez járó PlayStation Plus Classic gyűjtemény részeként, most pedig az Extra szinttel játszható ingyenesen. Viszont a PlayStation 5 verzió így feláras.

A Bethesda által birtokolt franchise újra az egekben, egyrészt a rendkívül népszerű sorozat, másrészt a hat évnyi munka után kikupált Fallout 76, végezetül pedig a mától elérhető Fallout 4 "next-gen upgrade" révén a sorozat népszerűbb, mint valaha. Az Xbox Series X/S és PlayStation 5 konzolok számára előlátott frissítés számos hibajavítást, néhány új küldetést és a várva várt 60 fps módot is elhozza, ráadásul ingyen, ha már megvettük a játékot.

Viszont nem mindenki öröme lehet felhőtlen. A Fallout 4 az Xbox Game Pass és a PlayStation Plus Extra részeként is elérhető, előbbinél a frissítés után ugyan úgy játszhatnak a játékosok, mint eddig, csak immár a játék friss, fejlesztett verziójával. A PlayStation Plus előfizetők öröme viszont elmaradt, mivel ha a játékot az előfizetésen keresztül adták a könyvtárukhoz, akkor a PlayStation 5-ös verzió feláras lesz.

Bár nem ritka, hogy a Sony szolgáltatásában egyes játékokból csak a PlayStation 4-es verzió elérhető (azokban az eseteben is minimum bosszantó a dolog), viszont a Fallout 4 esetében semmilyen előzetes kommunikáció nem érkezett a játékosok számára, hogy ne lennének jogosultak az ingyenes frissítésre. Úgy tűnik, hogy a dolog a Bethesda-t is meglepte, legalábbis a Bethesda Support oldalának reakciója alapján. Sem maga a Bethesda, sem pedig a Sony még nem kommentálta a dolgot.

7.
7.
crytek
Már van cikk róla hogy a bethesda dolgozik hogy a ps plusosok is megkapják a frissítést..
6.
6.
zoli12i
#5: Bethesda baszta el, de mind1.
5.
5.
Zuzmo
4.
4.
Chdz
#3: Lehet gördülékenyebben lemegy, mint vártuk, és nem nagyon fog hátráltatni semmit.
3.
3.
Tr4nCe
#2: 14 gigás PC-n a frissítés és nagyon extra nincs benne ami a moddereknek nagy munkát adna. A tartalom nagy része az ingyenes modokat foglalja magába. Szóval maximum az zavarhat bele más modokba, de azok is többnyire kozmetikai jellegűek, vagy új armor, fegyver, ilyesmik. Tehát elsősorban a workbench modokat érinti, vagy az ehhez köthetőeket. Illetve jött egy új küldetés az Enclave-val, ami meg a fordítóknak adhat munkát. A London sem fog pár hónapot csúszni szerintem.
2.
2.
Chdz
#1: Szerintem ez legyen a legkisebb baj, az összes modot Nexus-on lehet frissíteni, ellenőrizni, hogy kompatibilis-e, adtak egy kis munkát újra, a másik, hogy az új patch mennyi dolgot kavart fel.. A London-nak pár hónapra búcsút lehet inteni.
1.
1.
crytek
Vicces. Kb mint kapsz egy 100 milliós kecót a tied,de nem mehetsz be nem használhatod..ezeket sosem értettem,de ez már csak az én bajom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...