Újra dübörögnek a Fallout-játékok

  • Írta: osan
  • 2024. április 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem túl nagy meglepetés, hogy a sorozat premierjével az emberek visszatérnek, esetleg most előszőr próbálják ki a Fallout-játékokat, pontosabban a New Vegast, a negyedik epizódot és a Fallout 76-ot.

Múlt héten volt a Fallout-sorozat premierje, amit még azok is vártak, akik nem játszottak eddig Fallout-játékokkal. Nagyon ígéretes trailerek és fotók láttak napvilágot az alkotásról és szerencsére nem okozott csalódást. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az emberek visszatérnek vagy épp előszőr próbálják ki a játékokat.

A SteamDB számai szerint több tízezer játékos látogatott el megint a Wastelandre. A Fallout 4 toronymagasan vezet, mögötte a Fallout 76, majd a Fallout: New Vegas. Nem túl meglepő ez a felállás sem, hiszen a Fallout 76-nak hatalmas negatív médiavisszhangja volt megjelenésekor – jogosan – így nem csoda, hogy az emberek félve nyúlnak hozzá, a New Vegason pedig már érzékelhető az idő vasfoga.

Kapcsolódó hír és a jelengenerációs konzol tulajoknak mindenképpen örömteljes, hogy április 25-én érkezik a Fallout 4 ingyenes ráncfelvarrása – ami miatt sajnos kicsit késik a Fallout London – és így majd 60 fps-sel és magasabb felbontással élvezhetjük a játékot.

1.
1.
hedzsooo
Jopofa a sorozat szerintem is nagyon, gondoltam is en is h iden meg nyomok ismet 1 kicsit Fallout jatekokat is ismet! :)))

Az aprilis 25-i frissitessel vigyazzon majd szerintem az PC-n, aki szereti a jo grafikai modokat a jatekhoz...! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...