Street Fighter 6 - Akuma szabadjára engedi a démont

  • Írta: szlav
  • 2024. április 29.
  • Letöltés
Link másolása
Először a Super Street Fighter II Turbóban tűnt fel, most pedig ismét játszható karakterként tér vissza Akuma, az őrjöngő démon. A májusban érkező harcos egy új küzdőteret és sok más újdonságot is hoz magával.

Ez bizony a verekedős játékok hétvégéje volt, sorra záporoztak a zsáner hírei és újdonságai, hála az EVO Japan bajnokságának. A jóból természetesen a Street Fighter 6 rajongói sem maradhattak ki: megtudhattunk egyet, s mást a május 22-én érkező következő nagy frissítésről, melynek legfőbb sztárja az új játszható harcos, Akuma.

A széria veteránjai számára ismerős, démoni erővel bíró bunyós nemcsak a hagyományos online és offline játékmódokban, de a World Tour sztorimódjában is tiszteletét teszi. Érkezésével egy vadiúj helyszín, az Enma's Hollow is megnyílik, ráadásul egy rakás új, tematikus ruhadarab is kiegészítő is érkezik. Természetesen nem maradnak el a kötelező balanszfrissítések sem, ezek részleteit azonban egyelőre nem árulta el a Capcom.

A Street Fighter 6 következő nagy frissítése tehát május 22-én érkezik. Akuma a Year 1 Pass részeként érkezik, így a Character Pass, az Ultimate Pass, a Deluxe Edition vagy az Ultimate Edition tulajdonosai már ezen a napon megkapják őt további felár nélkül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...