Nézd vissza az ID@Xbox Showcase műsorát!

  • Írta: szlav
  • 2024. április 29.
  • Rendezvény
Link másolása
Ma este az indie játékoké a főszerep az Xbox és az IGN közös színpadán! Ha nem szeretnél lemaradni a legizgalmasabb független játékok bejelentéseiről, akkor kövesd velünk élőben az adást!

Ha szeretitek a kisebb költségvetésű, független fejlesztésű szerelemprojekteket, akkor izgalmas este vár rátok. Az ID@Xbox legújabb előadásában pontosan ez kerül terítékre, azt pedig már elkönyvelhetjük, hogy valamilyen formában képviselteti magát ma este a Vampire Survivors, a Dungeons of Hinterberg, a 33 Immortals és a Lost Records: Bloom & Rage is. Ez pedig természetesen csak a trailerekkel, játékmenettel és friss bejelentésekkel teli jéghegy csúcsa.

A mai adás egyébként azért is különleges, mert a Microsoft ezúttal az IGN-nel közreműködve prezentálja az adást. Ez többek közt azt is jelenti, hogy a fő attrakció után az IGN Podcast Unlocked csapata egy utóműsorban boncolgatja tovább a látottakat. Kezdés magyar idő szerint 19:00-kor. Jó szórakozást!

Update! A műsor véget ért, itt nézhetitek vissza a közvetítést:

1.
1.
crytek
Nézzük. Remélem lesz sok game pass jóság..elég távolt ált sok a jóságtól

Commandos Origins, Flintlock, Never Alone 2, Dungeons of Hinterberg,Lost Records: Bloom & Rage... ami mozgatnak a többi meh...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...