65 millió néző felett jár a Fallout-sorozat

  • Írta: szlav
  • 2024. április 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Még három hét sem telt el a Fallout premierje óta, de már most több mint 65 millió néző volt kíváncsi az Amazon Prime Video posztapokaliptikus sikersorozatára.

Hetek óta az egész világ a Fallout radioaktív lázában ég. Egyáltalán nem túlzás ezt állítanunk, hiszen amellett, hogy látványosan erőre kaptak a Bethesda videojátékai (még a Fallout 4 némileg félresikerült next-gen frissítése ellenére is), az Amazon már több mint 65 millió nézőt számlált a Prime Videón megjelent sorozatra - jelentette a Variety. Ezzel egyébként a streamingszolgáltatás minden idők második legsikeresebb sorozata lett, hiszen már csak a The Lord of the Rings: The Rings of Power rekordja áll előtte.

Az Amazon azt is elárulta, hogy Lucy, Maximus és a Ghoul kalandjára leginkább a 18-34 éves korosztály volt kíváncsi, a nézők 60%-a pedig az Egyesült Államokon kívülről, a nemzetközi piacról érkezett. Már csupán azt lenne érdemes megtudnunk, hogy az Amazon pontosan mely felhasználóit számolja a sorozat "nézőjének", hiszen nagy különbség van azok között, akik végignézték a teljes sorozatot, illetve azok közt, akik csak beletekertek a pilot epizódba.

Akárhogy is, a Fallout sikere elvitathatatlan, mi pedig a rengeteg rajongóval együtt már most tűkön ülve várjuk a folytatást.

1.
1.
Ganzer
Még van egy részem vissza, de tényleg egész jó kis sorozat lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...