Hamarosan bejelenthetik a God of War: Ragnarök PC-s verzióját

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 10.
  • Pletyka
Link másolása
Egy szivárogtató szerint még ebben a hónapban bejelentik a népszerű játék PC-s portját, ezzel folytatva azoknak a címeknek a sorát, amelyek lemondanak a platform-exkluzivitásról.

Billbil-Kun, a Dealabs szerzője azt állítja, hogy az eddig csak PlayStationön elérhető God of War: Ragnarök egyike lesz azoknak a játékoknak, amelyek a következő körben érkeznek majd PC-re is, sőt ezt még ebben a hónapban be is fogják jelenteni. Arra nem térnek ki, hogy ezt  milyen információk alapján gondolják.

Az viszont tény, hogy Horizon Forbidden West után a Ghost of Tsushima is megjelenik PC-re hamarosan, ahogy a Helldivers II is elérhető számítógépen, illetve a már bejelentett Fairgame$-ről is lehet tudni, hogy nemcsak PlayStationön, de PC-n is játszható lesz.

Illetve hitelt adhat az állításnak az is, hogy április elején – bár szintén csak pletyka szinten – de arról volt szó, hogy májusban érkezik a Sony következő nagy bemutatója. Akkor mi is beszámoltunk róla, hogy egyébként tekintve a vállalat eddig gyakorlatát ez teljes mértékben hihető, illetve nem olyan rég, az eredeti forrás, Jeff Grubb újból megerősítette, hogy még ebben a hónapban hallani fogunk a Sony felől.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...