Korhatár-besorolást kapott a Visions of Mana

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Ami azt jelentheti, hogy az eddig csak rendkívül tágan "majd valamikor nyáron érkező" játékhoz előfordulhat, hogy hamarosan konkrét megjelenési dátumot is tudunk majd kötni.

Észak-Amerikában az ESRB értékelést kapott a játék, ami általában azt jelenti, hogy közel a megjelenés, vagy legalábbis annak bejelentése – számolt be a Push Square. Az értékelés egyébként “teen”, azaz tinédzsereknek szóló kategóriába helyezte a játékot.

Ez azt jelenti a játék tartalmazhat erőszakot, kétértelmű témákat, morbid humort, vért kis mennyiségben, szimulált szerencsejátékot és ritkán még káromkodni is lehet benne. Összehasonlításképpen, a The Sims vagy a Guitar Hero-sorozat szokott ebbe a kategóriába kerülni. A játékhoz kötött konkrét értékelés “fantasy erőszakot” említ, valamint lenge öltözékbe bújtatott női karaktereket.

A játékról egyelőre annyit tudunk, hogy “valamikor nyáron” fog megjelenni PlayStation 4, PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra, valamint PC-re. Ennek nyomán akár a májusban esedékes Sony eseményen, vagy a júniusi Xbox Showcase-en is számíthatunk bejelentésre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...