Stray Gods - Orpheusra fókuszál a készülő DLC

  • Írta: osan
  • 2024. május 11.
  • Videó
Link másolása
A közönségsiker szerepjáték-musical egy történet fókuszú kiegészítőt kap, melynek főszerepében ezúttal a mitikus bárd, Orpheus fog állni. A hírt természetesen egy videóval jelentették be, és már a megjelenési dátumot is tudjuk.

Orpheus története lezártnak tekinthető, legalábbis annak tekinthettük, míg Hermész vissza nem hozta az élők sorába, most viszont rajtunk fog állni, hogy a mindennapi halandók problémáin átsegítsük és olyan döntéseket mérlegeljünk, hogy kivel randizzon, kiben reménykedjen, vagy éppen milyen hangszeren játsszon.

6 teljesen új dallam fog érkezni a DLC-vel, melyek – mint azt már megszokhattuk – döntéseink alapján változnak majd, így bátran újra játszhatjuk majd, ha a dallamok összes permutációja érdekel minket. A zenét ismét Austin Wintory komponálta, Simon Hall és Montaigne írta, azonban feltűnik a stáblistában egy új arc is, Tom Cardy, akit a Red Flags-ből vagy az Artificial Intelligence-ből ismerhetünk.

A Stray Gods: Orpheus június 27-én érkezik PC-re és konzolokra, vagyis az összes olyan platformra, melyre az alapjáték is megjelent.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...