Szárnyal a Hi-Fi Rush és a The Evil Within értékelése Steamen

  • Írta: osan
  • 2024. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A játékosok egyre aktívabban reagálnak az iparban történt változásokra és egyre több online „tüntetésnek” lehetünk szemtanúi az utóbbi időkben. Míg a Helldivers II negatív, addig a Hi-Fi Rush és a The Evil Within-játékok pozitív review bombingot kaptak.

Nemrég a Microsoft égisze alatt bezárták a Tango Gameworks stúdióját, arra hivatkozva, hogy a cégóriás több kisebb, presztízst teremtő játékra vágyik. Érthetetlen megnyilvánulás ez, hiszen a BAFTA-díjas Hi-Fi Rush nem egy tripla-A cím és mind a kritikusok, mind a játékosok imádták, így egyértelmű lenne, hogy több ahhoz hasonló játék készüljön mondjuk ugyanannál a stúdiónál.

A Microsoft ezzel nem ért egyet, azonban a játékosok a Microsofttal nem értenek egyet és egy újabb kampányba kezdtek, mely során mind a Hi-Fi Rush-t, mind a The Evil Within-játékokat pozitív értékelésekkel bombázzák Steamen – feltehetőleg reménykedve abban, hogy a Microsoft visszalép döntésétől ahogy azt a Sony is tette a Helldivers II-PSN fiaskó esetében.

A Tango Gameworks mellett az Arkane Austin is lehúzta a rolót, ezt pedig az Arkane Lyon csapata kritizálta és „kibaszott gyomrosként” jellemezték a történteket. Szinte biztos, hogy nem most hallunk utoljára az esetről, érdemes figyelemmel követni.

1.
1.
crytek
Ez mind szép és jó de az ajnározásból nem lesz pénze a kiadónak...ez nem az az az ipar (már ha egyáltalán van ilyen ahol nem a pénz számít)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...