50 játékost is megkíván egy titkos puzzle az Animal Well-ben

  • Írta: osan
  • 2024. május 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A múlt héten megjelent indie puzzlejátékhoz alapvetően csak egy játékos kell, mi, azonban ahhoz, hogy lássuk a titkos befejezést 50 játékostársunkkal kell együttműködnünk egy 3 részes puzzle során.

A gyönyörű pixelgrafikával készült metroidvania-puzzlejáték pár napja jelent meg, és már arról szólnak a hírek, hogy hogyan tudjuk elérni a játék titkos befejezését. Alapvetően egy egyjátékos alkotásról van szó, de a stáblista utáni feladat egy 3 részes puzzlefeladvány, melynek egyik részéhez további 49 játékosra lesz szükségünk.

Az IGN riportjából kiderül, hogy a stáblista után azt a feladatot kapjuk, hogy gyűjtsünk össze 4 lángot, melyek szét vannak szórva a játék különböző régiói között, ehhez viszont mind a 64 easter egget, vagyis húsvéti tojást meg kell találjuk, majd helyesen elhelyeznünk őket. Az utolsó részben pedig 4x4-es kockát fogunk kapni, ami viszont, mint az a későbbiekben kiderült egy nagy egész része, pontosabban 1/50-ed része, így további 49 kockára lesz szükségünk, melyeket a többi játékosnak kell megoldania.

Az Animal Well május 9-én jelent meg Nintendo Switch-re, PlayStation 5-re és PC-re.

1.
1.
Extol
Azt gondolják talán a fejlesztők, hogy az emberek örökké játszani fogják ezt a játékot? Vagy akármilyen multit? Hetek vagy egy-két hónap múlva úgy leesik a játékosszám, hogy ezek a kihívások elérhetetlenné válnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...