Megvan a The Rogue Prince of Persia új megjelenési dátuma

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Evil Empire játéka eredetileg május 14-én jelent meg, ám egy másik, shadowdropolt roguelike miatt elhalasztották a megjelenést. Most viszont már megvan az új dátum!

Amikor bejelentették, hogy érkezik egy új Prince of Persia, ráadásul a Dead Cells társfejlesztőitől, sokan megrökönyödtek, viszont a koncepció és az év elei The Lost Crown fogadtatása is azt mutatja, hogy van igény az oldalnézetes, Prince of Persiára. Az, hogy a játék eredeti, május 14-i megjelenését külső okok miatt elhalasztották, viszont még váratlanabb volt.

A csúsztatás oka nem más volt, mint a Hades II megjelenése, amire ugyan számíthattunk a technikai teszt alapján, mégis a semmiből érkezett a korai hozzáférés indulása. Maguk az Evil Empire fejlesztői saját beismerésük alapján pedig saját játékuk fejlesztése helyett is a Supergiant Games új alkotásával töltötték az időt. Ha a dologból ki is vesszük a vicc faktort, akkor is logikus lépésről van szó, hasonlót csináltak tavaly a Starfield megjelenése kapcsán is Lariannál, akik előre hozták a Baldur's Gate 3 megjelenését.

A The Rogue Prince of Persia külsőre a belga és francia képregényhagyomány és a Dead Cells szerelemgyereke lesz, és PC-n kezdi meg útját, korai hozzáférésben május 27-én, igaz, a fejlesztők hozzáteszik, ha addig meg a Hollow Knight: Silksong jelenik meg a semmiből, akkor felgyújtják az egészet a fenébe. Szinte biztos, hogy a teljes megjelenés már a konzolokat is érinti, viszont egyelőre erről még nincs hír.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...