SGF 2024: A jövő héten visszatér a Warhammer Skulls nagy előadása

  • Írta: szlav
  • 2024. május 16.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén sem marad el a Games Workshop nagy videojátékos bemutatója, melyen minden terítékre kerül, ami Warhammer. Már a pontos dátumunk is megvan: jövő csütörtökön érdemes a képernyőre tapadnunk.

A Games Workshop minden évben megtartja a nagy videojátékos fesztiválját, a Warhammer Skullst. A buli idén sem marad el, és nemcsak az ekkor garantált mély leárazások miatt lesz érdemes nyitott szemmel járnunk, hiszen kapunk egy jókora showcase előadást is, tele csupa új bejelentéssel és látnivalóval.

Az már garantált, hogy friss és ropogós látnivalókat kapunk a Warhammer 40,000: Space Marine II és a Warhammer 40,000: Boltgun kapcsán, de valamilyen formában képviselteti majd magát a Darktide, a Rogue Trader, a Battlesector, a Tacticus és a Rogue Trader is, a fantasy univerzumból pedig a Total War: Warhammer III és a Blood Bowl III.

A rajongóknak május 23-án, délután 18:00-kor kell ránézniük az élő adásra, de természetesen mi is beszámolunk majd a látnivalókról.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...