GC 2007: Végleg Budapestre költözik a Crytek?

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Németországban már törvénybe van foglalva, hogy tilos erőszakos játékokat fejleszteni és terjeszteni az országban - ez a Cryteknek nem igazán imponál.
Németországban már törvénybe van foglalva, hogy tilos erőszakos játékokat fejleszteni és terjeszteni az országban - ez a Cryteknek nem igazán imponál.


A Crysis-ról és a Far Cry-ról ismert török alapítású cég már nyitott egy irodát Budapesten, nagy esélye van tehát, hogy a srácok végleg ideköltöznek, miután úgy döntöttek, hogy Németországban bezárják studiójukat. A pletykák szerint szóba jött még Ausztria, Anglia, Skócia és Szingapúr is, azonban mindenképpen előny számunkra, hogy a Crytek kötődik már ide valamelyest - szakmailag és amúgy is, hiszen a srácok imádják fővárosunkat.
28.
28.
Dyer
Az a baromi nagy probléma, hogy én hiába venném meg eredetiben a játékokat, ha NEM TUDOM KIFIZETNI. Sajnos! :( (ennek ellenére, amikor lejjebb megy az ára, akkor megveszem, amit érdemes!)
27.
27.
Black Dragon
OFF Nem is baj, h nem drágít az EA így se éri meg megvenni a játékait

off vége

egyébként sajna így van ez az árakkal, nekik is meg kell élniük vmiből(vki(k)ből) és a valakik sajna Mi vagyunk ezt el kell fogadni.

ha a te szempontjaidat nézzük, akkor vmivel olcsóbbak lesznek a Crytekes gammák, ha csak pár száz forinttal is
26.
26.
t.roli
Nem. Max ajánlott fogyasztói ára lehet. Nyugodt lehetsz, mindenki a saját hasznát leszedi, és ezért drágábbak nálunk a játékok, mert ide kell hozniuk. Mondjuk talán az EA nem drágít, és maga szállít, azért marad "olcsóbb" mindig, de pl a Lucasarts amerikai, és rohadt sokba kerűl mindig egy játéka. Itthon az egyik legdrágább játékok közé tartoznak, amerikában olcsóbb. sajnos ez így van:(
25.
25.
Black Dragon
t.roli nem akarlak elkeseríteni, de uannyiba fog kerülni mintha több ember kezén forogna a game, mert az aki kiadja tudja, h ha az emberek 16k-ért megveszik akkor ő 16k ért fogja kiadni a játékosoknak, tehát nagyobb haszna lesz belőle. sajnos ez így van :(
24.
24.
t.roli
Felteltétlen egységes, mert a szállítással stb a játék ára is nő, nem beszélve arról, minél több emer kezén megy át egy játék, annál többe kerűl, mert mindenkinek kell haszon. Ha itt gyártanák le, legalább 2-3 e vel olcsóbb LEHETNE!!!
23.
23.
huszti
'Ezaz, a kurva anyátokat, mit kell itt álmodozni?! Ki engedte meg, az eszem faszom megáll tőletek, többet meg ne lássak ilyet!' :D

(vicc)
22.
22.
Aure
Szerintem ha nem akartak eddig csinálni magyar kiadást akkor ez nem változtat semmit. És a Cryteknek semmi köze nincs a játék árához. A kiadó feladata az ár megszabása, hiszen ő adja ki a népnek. És hogy a francba lehetne olcsóbb nálunk, mikor kb az egész világon 1séges. Szóval ne álmodozzatok mert ha ideköltözik ha nem semmi nem fog változni.
21.
21.
Rave24
Röhögne minden porcikám ha csak magyarul jelenne meg minden CryTek játék onnantól, ha mégis Pestre költözne a cég.
20.
20.
Dentis 360
És akkor lehetne a Crysis-nek egy ilyen "Crysis Special Magyar Edition" kiadása....Magyarul,olcsóbban,ja és persze dx 11:D
19.
19.
Glek
Uhh zsír lenne... De ne várjatok megváltást... Max akkor ha dúúrván befut a Crytek. Vannak fejlesztőink azt még magyar honlapja sincs a magyar készítésű játéknak... elég szááánalmas.



user1: Szerintem van benne vmi... Ezek már nem kisgyerekek... tindzserek, azok meg normálisan mutálnak és méllyül a hangjuk... :P
18.
18.
user1
huszti:

Furcsa a hangjuk? Miért? Millió japán filmet láttam, és nem találtam furcsának. És a németek? Egy gyereknek milyen hangja legyen? Nálunk is magas hangja van egy kisfiúnak Shagy..
17.
17.
Dyer
Ezt a baromságot...attól lesz megint háború, mert Németországban vannak erőszakos játékok? Eszemf*szom megáll, komolyan. Aki hülye, az játék nélkül is hülye...
16.
16.
Sebestyen
Én is gondolkodtam már ilyenen! Talán mert a mi nyelvünk egy igen durva nyelv!Így talán erüsebben kell használnunk a hangszálainkat! de ez csak az én véleményem! nemvagyok nyelvész!
15.
15.
FeroxX
ez mekkora mega isten királyság lenne már :D !
14.
14.
huszti
a japánoknak is furcsa a hangjuk! de mmiért?
13.
13.
t.roli
Az angolgyerekeknek is nagyon vékony a hanguk. Néha ha angolul nézek valamit, amiben kisfiú van, aztheszem lány a szinkronhangja...
12.
12.
Shagy
miért van a német kölyköknek igencsak vékony hangjuk ?! érdekes a nagy átlag mint egy kislány de csak tini korban.Amúgymeg egy bal..sz.
11.
11.
huszti
EZ a kölyök idegbeteg:D
10.
10.
Utys
Hát ha a törvény átmegy, akkor már keresztbe is van téve nekik.
8.
8.
warrior28
Akkor gondolom számíthatunk néhány lokalizált Crytek játékra is!
8.
8.
Drago
Azért elég nagyot tetszett csúsztatni. Szó sincs még arról, hogy ideköltöztek volna, csak HA keresztbetesznek a CryTek-nek németben, akkor szóbajöhet (tehát feltételes módban) Budapest is...
7.
7.
Domasi
legalább mi is büszkélkedhetünk gyártókkal
6.
6.
t.roli
A németek nem játékutálók! és egy elég rendes nép. elöbb oda mint h a britekhez vagy az amerikaiakhoz...
4.
4.
t.roli
Ezt azért csinálják nehogy megint felébredjen a vér a németekben a háború miatt és egy újjabb háborút robbantsanak ki. Ez komoly nem hülyéskedek. Náluk a cenzúra nagyon dúrva. a tiberium vars öngyilkos embereit olyanra kellett náluk megcsináni, h elöbb robbantanak aztán eltűnneka pályáról de nem meghalnak ari. Addig si annak aki nem ismeri, egy übernémet gyerek játszik:



http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA
4.
4.
t.roli
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...