GC 2007: Folytatódik az Armed Assault

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Bárki bármit mond, a rajongóknak az igazi Operation Flashpoint 2 az Armed Assault volt, melynek folytatását éppen ma jelentették be.
Bárki bármit mond, a rajongóknak az igazi Operation Flashpoint 2 az Armed Assault volt, melynek folytatását éppen ma jelentették be.

A Bohemia Interactive katonai szimulátorának második része PC-re és az újgenerációs konzolokra készül és a közeljövőben, 2009-ben fog játszódni. A helyszín, Chernarus: egy ex-szovjet ország, ahol dúl a háború, mi pedig a United States Marine Corps Force Recon alakulat tagjaként részt veszünk a civilek védelmezésében és igyekszünk helyreállítani a rendet. Egyelőre ennyit tudni a játékról, a fejlesztők ígéretei szerint azonban hamarosan bővebben is beszélni fognak róla - addig cserébe hat darab képpel kárpótoltak bennünket.
3.
3.
user1
Tps nézetből is irányítható, ám alapvetően fps. Annyit kell tudni róla hogy az élethű szimulációt tekintik szem előtt, a játék alapjait is egy katonák kiképzéséhez készült szimulátor adja, amit némi átalakitás után, játékként is el lehetett adni. Gondolom ez a fejlesztéseket is segíti, mert a rengeteg hibajelentés előbbreviszi a csapatot.

Tehát ebben a programban nem rohangálunk rambo stílusban (cod) nem az állandó akció a cél, és nem vagyunk szinte sebezhetetlenek még egy tank belsejében sem. (battlefield)

Tehát csak akkor fogod élvezni, ha vevő vagy az ilyen stílusra. Pl ha szeretted a swat sorozatot, akkor érdemes lehet tenned egy próbát. Én imádom ezt a programot.

Némi segítség:

www.ofp.hu
2.
2.
Hablaty
tps lesz, vagy csak a járművekben?Nem igazán ismerem a sorozatot
1.
1.
Sogi
ez most ingame, v mi?? nem tom eldonteni:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...