Partnerkeresési problémákkal indult az XDefiant

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 22.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft free-to-play lövöldéje már tegnap óta elérhető, ám az érdeklődés olyan nagy volt utána, hogy akadozó matchmakinggel szembesültek a játékosok. A Ubisoft San Francisco már dolgozik a hiba elhárításán.

Számos játékos arról számolt be, hogy a lobby képernyője végtelen partnerkeresésbe kezd, de azok sem jártak jobban, akik be tudtak kerülni egy-egy meccsbe, a probléma előbb-utóbb náluk is jelentkezett.

A fejlesztőcsapat tisztában van a helyzettel és türelemre intette a játékosokat. Szerintük már javult a helyzet, azaz valószínűleg újabb szervereket állítottak hadrendbe. Noha a matchmaking gyengélkedett, legalább az ingame bolt zavartalanul üzemelt - jegyezték meg sokan cinikusan.

Az XDefianthoz előszezoni Battle Pass-t is válthatunk, amellyel számos ingyenes és prémium tartalomhoz férhetünk hozzá - köztük az MDR gépkarabélyhoz. A szezonbérlet 50 szinten át kínál jutalmakat a szorgalmas játékosoknak. A Ubisoft azonban hangsúlyozta, hogy a játék egyetlen aspektusa sem lesz pay-to-win, azaz játékmenetet befolyásoló tárgyakat nem vásárolhatunk az ingame boltból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...