Elérhető a Dave the Diver ingyenes DLC-je, de nem sokáig

  • Írta: osan
  • 2024. május 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Ma jelenik meg a Dave the Diver ingyenes kiegészítője, mely elhozza a japán monstrumot, Godzillát a játékba, azonban jogi problémák miatt még év vége előtt kell beszereznünk, különben utána soha nem lesz rá lehetőségünk.

Hatalmas sikere van a Mintrocket pocakos búvárjának, kinek kalandjával nemcsak egy roguelite búvárszimulátort kaptunk, de egy étterem-menedzserjátékot is. Számos díjat bezsebelt már az alkotás, és áprilisban PlayStation-konzolokra is ellátogatott, sőt tette azt egyből a PS Plus katalógusába.

A Godzillát felvonultató kiegészítő ma jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, illetve Nintendo Switch-re is, és ugyan teljes mértékben ingyenes, azért van egy határideje míg bezsebelhetjük a DLC-t.

Valószínűsíthetően jogi problémák miatt, de csak november 23-ig van lehetőségünk megszerezni az ingyenes kiegészítőt, utána az összes platform digitális kínálatából távozik és nem is lesz esélyünk megszerezni. Jó hír, hogy ha novemberig letöltjük, akkor utána bármeddig élvezhetjük.

Godzilla nemcsak személyét, de számos újítást is elhoz a játékba, mint rendszerfejlesztések, -optimalizációk, különböző problémák kiküszöbölése, illetve természetesen új ételeket, melyeket éttermünkben készíthetünk el és szolgálhatunk fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...