Április 16-án jelenik meg PlayStationre a Dave the Diver

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 2.
  • Megjelenés
Link másolása
És kapásból bekerül a PlayStation Plus játékkatalógusába a Mintrocket búváros játéka, melyben az óceán mélyére merülünk, hogy alapanyaggal tudjuk ellátni sushi-éttermünket. A tavalyi év sikerjátékára már sok PS-tulaj fente a fogát.

Aki egy barlangban élte le a tavalyi évet, azoknak elmondjuk, hogy a Dave the Diver egy különleges hibrid, amely egyszerre étterem-menedzser és egy pixelart grafikával operáló felfedezős búvárjáték. Mindezt igen élvezetes karakterekkel és narratívával öntötték nyakon a Mintrocket fiai és lányai, nem beszélve az olyan mókás minijátékokról sem, mint a halfőző verseny, a csikóhalverseny, és Duff ritmusjátéka.

Jó hír, hogy fejlesztő napra pontos dátummal szolgált a régóta levegőben lógó PlayStation-változatok esetében. Az anyag 2024. április 16-n landol PS4-en és PS5-ön, és kapásból bekerül a PlayStation Plus kínálatába is.

Természetesen PlayStation 5-ön a haptikus visszajelzésekről és az adaptív triggerek használatáról sem kell lemondanunk, így már minden finom rezgés érzékelünk majd az óceán mélyén.

1.
1.
GemForge
Nagyszerű játék, nagyszerű hír!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...