Egyelőre nagy az érdeklődés az XDefiant iránt

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 28.
  • Hír
Link másolása
Hiába a premierkor tapasztalható szervergondok, a gyér netkód és a tartalomhiány, nagyon úgy tűnik, hogy a Ubisoft free-to-play lövöldéje meglehetősen sikeres. Már az első héten közel 8 millió egyedi játékos ért el az XDefiant.

Miután a megjelenést követő két napon több mint 3 millió egyedi játékost ért el az XDefiant, az Insider Gaming belső forrásai szerint az első héten még tovább nőtt ez a szám. Már 7,6 millió játékos próbálta ki legalább egyszer a free-to-play shootert.

A források szerint közel lehet a kerek 8 millió egyedi játékos, ami jóval meghaladhatja a Ubisoft belső becsléseit, amely 5 millió játékost takar. Az "egyedi" felhasználó az a franciák szerint, aki letöltötte és megnyitotta a játékot, nem pedig aktív játékost jelent. Az eddigi legtöbb egyidejű játékosszámot május 27-én érte el az XDefiant 700 ezer fővel.

A Ubisoft San Franciscónak azonban alaposan fel kell kötnie az alsóneműt, ha fenn akarja tartani az érdeklődést hosszú távon is. Főleg a csalók ellen kell tennie valamit a stúdiónak, de új térképekre, frakciókra és fegyverekre is nagy szükség lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...