The Legend of Zelda-szettel jelentkezik a LEGO szeptemberben

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 28.
  • Hír
Link másolása
A gyártó hivatalosan is bejelentette a 2500 alkatrészből álló The Legend of Zelda: Great Deku Tree készletet, amely szeptember elején kerül a boltokba. A Deku-fa kinézetét hűen ültették át a dánok a Nintendo játékaiból.

Már régóta pletykáltak arról, hogy a LEGO hamarosan egy The Legend of Zelda-készlettel jelentkezik, ám most végre hivatalossá vált. Az első fecske a The Legend of Zelda: Great Deku Tree, amely szeptember 1-én kerül a boltokba 300 eurós áron.

Rögtön két design közül választhatunk, az elsőt az Ocarina of Time-ban látott Deku-fa kinézetét reprodukálja, a másik pedig a Breath of the Wild-ban látott változaton alapul.

A játék producere, Eiji Aonuma nagyon örül, hogy a sorozat csatlakozik a LEGO-kockák világához, ami minden korosztályt kreativitásra fog ösztönözni.

A készletek tervezője, Wes Talbott elárulta, hogy a rajongók már régóta kérték a Zelda-témájú szetteket, és nagyon örül, hogy a Nintendo-val közösen dolgozhatott a Great Deku Tree kockaváltozatán, és alig várja a rajongók reakcióját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...