SGF 2024: Őrült műsorral jelentkezett a Devolver - íme, az összefoglaló

  • Írta: szlav
  • 2024. június 8.
  • Rendezvény
Link másolása
Megszokhattuk már, hogy minden évben a Devolver Digital hozza a nyári szezon legesementebb műsorát, idén azonban valahogy megkaptuk tőlük az év legjobb arthouse filmjét is.

Az idei Devolver Direct nem hozott túl sok játékot, összesen hat címet kaptunk, melyek közül 4-et már eddig is ismertünk. A műsor azonban a maga módján mégis az idei egyik kedvencünk lesz, már csak azért is, mert az egészet egy végtelenül bizarr művész-horrorfilm keretei közt tálalták. A kiadó idén ünnepli a 15. évfordulóját, ez pedig megérdemel egy jókora, vidám szülinapi bulit is, nem igaz?

Íme, a teljes adás, lejjebb pedig egyesével is lebontottuk a bemutatott játékokat és azok újdonságait:

Cult of the Lamb: Unholy Alliance

A Cult of the Lamb nyitotta a Devolver őrült műsorát, mégpedig egy izgalmas bejelentéssel: lokális kooperatív módot kap a cuki szektaszimulátor! Igen, úgy tűnik, hogy online kétjátékos mód nem érkezik az Unholy Alliance névre keresztelt, augusztus 12-én érkező frissítéssel, de az helyi közös játékot élvezhetjük majd PC-n és konzolokon is.

The Crush House

A reality TV minden nyála és őrülete előkerül a The Crush House villájában, de ki ne szeretné játékként is átélni a Való Világ vagy a Big Brother izgalmait? Hát például mi... de nagyon-nagyon nem. Ennek ellenére a The Crush House érdemes lesz egy próbára, hiszen a mézes-mázas felszín alatt sötét rejtélyek lappanganak. A demót már most kipróbálhatjuk, a teljes játék pedig augusztus 9-én debütál.

Tenjutsu

A Dead Cells dizájnere, Sébastian Benard egy igen érdekes új koncepcióval állt elő. A Tenjutsu és "Rogue-Fu City Builder", vagyis a pixelgrafikás anyagban vegyülnek a roguelike elemek, a kung fu bunyók, ráadásul valamiféle városépítős mechanikát is kapunk. Érdekesnek hangzik ez az egyveleg, érdemes lesz szemmel tartanunk a játékot.

 

The Talos Principle II: Road to Elysium

Egy jókora, három fejezetre bontott expanzióval folytatódik a The Talos Principle II. A Road to Elysium új perspektívába helyezi 1K kalandjait, ismerős eszközökkel, de vadiúj puzzle feladványokkal, amelyek alaposan megdolgoztatják majd az agytekervényeinket. A bővítmény június 14-én debütál PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

 

Anger Foot

A következő játék sneaker-headeknek kötelező! Csapd fel a kedvenc csukád és tegyél rendet a helyi gengszterek közt! Az Anger Foot őrült tempójánál és a gépfegyverek ropogásánál már csak a főszereplő rúgásai a gyorsabbak. A játék július 11-én jelenik meg.

 

Possessor(s)

A Heart Machine (Hyper Light Drifter) legújabb 2D-s akciójátéka nem csak a lélegzetelállító látványvilágával nyert meg minket már az első pillantáskor. A várhatóan 2025-ben érkező játék gyönyörű átvezetőkkel, egy érdekes, önmagába fonódó világgal, nem-lineáris játékmenettel és egy csipetnyi abszurd humorral nyerheti el a bizalmatokat. 

 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...