GC 2007: Januárban érkezik a Dark Sector

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A D3 Publisher európai divíziója bejelentette, hogy a várva-várt Dark Sector a jövő év elején, január huszonkettedikén kerül a boltok polcaira.
A D3 Publisher európai divíziója bejelentette, hogy a várva-várt Dark Sector a jövő év elején, január huszonkettedikén kerül a boltok polcaira.

Ugrás a galériához

A Digital Extremes új akciójátéka eredetileg PC-re, PS3-ra és X360-ra volt bejelentve, ám a srácok később a számítógépes verzió fejlesztését leállították meg nem nevezett okokból. A további hidegzuhany akkor ért bennünket, mikor a kiadó a 2007-es év telitettsége miatt a jövő évig eltolta a játék megjelenését - szerencsére azonban a legközelebbi szilveszter után már nem kell sokat aludni a boltokba kerülésig, mint ahogy arra fény derült a GC során.

5.
5.
LaliK
ha ezt a játékot nem szerzem meg akkor semmit...
4.
4.
hopcsiri
Amerikában is 2008-ban jön, vagy csak EU pipál már megint.
3.
3.
Gamelord
WWW.gamelord.fw.hu , tölcsd le a bioshock-ot torrenten. az oldal még készül , és még elég szar. de majd király lesz!
1.
1.
Sörivó
Jó lessz az jövőre is , idén tényleg annyi tuti game jön ,hogy nem nagyon panaszkodhatunk,maxx akkor mikor fizetni kell !Bele se merek gondolni mennyibe kerül mire őket beszerzem: Bioshock, Assassin's Creed,Yericho,COD-4,Halo 3, Dead Man, PGR-4,Prostreet, Area 51, Unreal T 3, és még 1-2 cím ami nem ugrott be ,ez 1 vagyon lessz !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...