SGF 2024: Ezek is ott voltak még a Microsoft műsorában

  • Írta: sirdani
  • 2024. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei Summer Game Festről elmondható, hogy az Xbox adása eddig toronymagasan uralja a mezőnyt, a legnagyobb durranások közt pedig akadtak kisebb nyalánkságok is, melyeket ebben a cikkben gyűjtöttünk össze.

Kalózok, ghoulok, erdei kalandok és coming-of-age drámák is vártak ránk az Xbox bemutatóján, melyek közül itt találtok minden említésre méltó újdonságot, amik nem kaptak külön-külön cikket.

Fallout 76

A Bethesda csapata tovább bővíti a Fallout 76 világát, június 12-én minden játékos számára ingyenes frissítésként fog elrajtolni a Skyline Valley. Az új kiegészítő a már jól ismert térkép déli részét fogja alaposan feldobni az új Shenandoah régióval, ahol a játékosok majd nem csak egy hatalmas elektromos vihar után nyomozhatnak, hanem a Vault 63 sötét rejtélyére is fényt deríthetnek. Ha pedig mindez nem lenne elég, egy vadonatúj ghoultípus is érkezni fog Lost néven.

Sea of Thieves

Érkezik a Season 13 és végre olyat tehetünk a játékban, amire korábban még nem volt példa (noha egy kalózos játékban végső soron alap dolog lenne): végre gonoszak lehetünk! Egészen konkrétan a Flameheart zászlóshajót irányíthatjuk, és mi magunk válhatunk a boss fight igazi urává.

Winter Burrow

Pár igazi indie gyöngyszem is bemutatkozott az óriások árnyékában, mint például a Winter Burrow. A trailer alapján hangulatos erdei túlélőjátékkal lesz dolgunk, ahol a zord és fagyos vidéken irányíthatjuk majd apró egérkénket vissza a gyermekkori odújához, melynek felújítása csak ránk vár! A hivatalos rajtra 2025 első negyedévében számíthatunk majd.

Mixtape

A Beethoven and Dinosaur csapatának új játéka egy igazi coming-of-age dráma lesz, melyben három fiatal történetét követhetjük nyomon, akik Észak-Kaliforniában a középsulijukat hátrahagyva egy olyan kalandot élnek át, ami egyszerűen csöpögni fog a nosztalgia-feelingtől. Ráadásul ehhez minden olyan zenét meg is kapunk, ami csak szükséges lehet, Iggy Poptól kezdve, The Smashing Pumpkins-on át, egészen a DEVO-ig. A Mixtape a tervek szerint 2025-ben érkezik majd Xbox Series X/S-re és PC-re, és természetesen rögtön a Game Pass kínálatába.

Mecha Break

A multis mecha csatákra építkező Mecha Break is megkapta a maga előzetesét a műsor során. Fontos új infó, hogy a PC-s játékosok számára augusztusban már indul is a bétateszt, úgyhogy már nem is kell olyan sokat várnunk a 60 fős PvEvP játékmódot is tartalmazó alkotásra.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...